3 Kas 2021 #1 mahirMHC M Uzman Üye Katılım 5 Şub 2018 Mesajlar 244 Tepki puanı 17 Ödüller 3 8 HİZMET YILI Beyler güncellemeden sonra Valorant'ta bir sensimi değiştireyim dedim, ne yaparsam yapıyım gözükmüyor. Hep 0'da sensim bozuldu, sizde de öyle mi? Bir de bu sensi tekrar nasıl ayarlabilirim? Moderatörün son düzenlenenleri: 3 Kas 2021
Beyler güncellemeden sonra Valorant'ta bir sensimi değiştireyim dedim, ne yaparsam yapıyım gözükmüyor. Hep 0'da sensim bozuldu, sizde de öyle mi? Bir de bu sensi tekrar nasıl ayarlabilirim?
Çözüm #MorpHeus 3 Kas 2021 Bu tarz sorun yaşayanları gördüm kendim denemedim ancak poligona girip sens yükselt azalt kısmından dener misin?
Bu tarz sorun yaşayanları gördüm kendim denemedim ancak poligona girip sens yükselt azalt kısmından dener misin?
3 Kas 2021 #2 Rectwa security is just an illusion. Süper Üye Katılım 19 Ağu 2021 Mesajlar 1,102 Çözümler 252 Tepki puanı 258 Ödüller 8 4 HİZMET YILI Configlerinde sıkıntı yaşamış olabilirsin, bana olmadı. Ayar sıfırlayıp deneyebilirsin. Moderatörün son düzenlenenleri: 3 Kas 2021 Oyla 0 Olumsuz oyla
3 Kas 2021 #3 hypnolunix H My Soldiers Rage My Soldiers Scream Uzman Üye Katılım 19 Eki 2021 Mesajlar 197 Çözümler 1 Tepki puanı 18 Ödüller 1 Yaş 24 4 HİZMET YILI ayarlarını sıfırlamayı dene oda olmazssa başklarının configlerini indir kullan Oyla 0 Olumsuz oyla
3 Kas 2021 Admin #4 #MorpHeus Kurucu Katılım 6 Ocak 2016 Mesajlar 3,455 Çözümler 96 Tepki puanı 7,933 Ödüller 23 10 HİZMET YILI Bu tarz sorun yaşayanları gördüm kendim denemedim ancak poligona girip sens yükselt azalt kısmından dener misin? Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Bu tarz sorun yaşayanları gördüm kendim denemedim ancak poligona girip sens yükselt azalt kısmından dener misin?
3 Kas 2021 Konuyu başlatan #5 mahirMHC M Uzman Üye Katılım 5 Şub 2018 Mesajlar 244 Tepki puanı 17 Ödüller 3 8 HİZMET YILI #MorpHeus' Alıntı: Bu tarz sorun yaşayanları gördüm kendim denemedim ancak poligona girip sens yükselt azalt kısmından dener misin? Genişletmek için tıklayın ... Evet denedim polingonda ayarladım sens ayarımı. Ayarlardan hiç bir şekilde sens değişmiyor tek çözüm bu galiba poligondan değiştirmek. Oyla 0 Olumsuz oyla
#MorpHeus' Alıntı: Bu tarz sorun yaşayanları gördüm kendim denemedim ancak poligona girip sens yükselt azalt kısmından dener misin? Genişletmek için tıklayın ... Evet denedim polingonda ayarladım sens ayarımı. Ayarlardan hiç bir şekilde sens değişmiyor tek çözüm bu galiba poligondan değiştirmek.
3 Kas 2021 Admin #6 #MorpHeus Kurucu Katılım 6 Ocak 2016 Mesajlar 3,455 Çözümler 96 Tepki puanı 7,933 Ödüller 23 10 HİZMET YILI Bir güncelleme getirerek düzelteceklerdir. Kilit. Oyla 0 Olumsuz oyla