Düşük sens daha iyi diyorlar.Ben 800 dpi 0.4 sens oynuyorum.Merhabalar,
Öncelikle çok büyük bir mouse padim yok. Orta sınıf, Mouse dpi 800de kullanıyorum ama sensivitimi neye göre ayarlayacağımı bilmiyorum anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Knkm bu cogu seye gore deisir onceden oynadigin fps oyunlarina senin mouseyi ne kdr hizli kullanmana alismana vs yani bu baya kisisel bi ayar bunu en guzel poligonda iki bota dogru bir sekilde ne kdr hizli cevirebiliyorsun bunu kontrol ederek yapablrsn eger 1. Bottan 2. Ye aim getirirken fazla gidiyorsa azalt sensini az gidiyorsa fazlalastir deneme yanilmayla bulablrsn ancak ve benim sensim 800dpi 0.26 bilgin olsn deneyeblrsn guzel bi dusuk sensMerhabalar,
Öncelikle çok büyük bir mouse padim yok. Orta sınıf, Mouse dpi 800de kullanıyorum ama sensivitimi neye göre ayarlayacağımı bilmiyorum anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Teşekkür ederim kardeşim deniycem.Knkm bu cogu seye gore deisir onceden oynadigin fps oyunlarina senin mouseyi ne kdr hizli kullanmana alismana vs yani bu baya kisisel bi ayar bunu en guzel poligonda iki bota dogru bir sekilde ne kdr hizli cevirebiliyorsun bunu kontrol ederek yapablrsn eger 1. Bottan 2. Ye aim getirirken fazla gidiyorsa azalt sensini az gidiyorsa fazlalastir deneme yanilmayla bulablrsn ancak ve benim sensim 800dpi 0.26 bilgin olsn deneyeblrsn guzel bi dusuk sens
Teşekkürler deneyeyim bakayım belki banada uyar800 0.32 öneririrm
işte aimi kafada tutmaya çalış falan diyolarda öyle yapıncada mause tır gibi oluyor en iyisi deneyerek flick atarak dene herşeyi deneyerek bulabilirsinMerhabalar,
Teşekkürler deniyeceğimişte aimi kafada tutmaya çalış falan diyolarda öyle yapıncada mause tır gibi oluyor en iyisi deneyerek flick atarak dene herşeyi deneyerek bulabilirsin
DPİ ı keyfine göre ayarla. Antreman moduna gir ve crosshairini 1 noktaya sabitle ve mouseni, Mousepadin en yanına getir ve karşı tarafa doğru yavaşca sürüklemeye başla Mousen, mousepadin en sonuna geldiğinde; Eğer karakterin 180 derece arkana dönüyorsa hassasiyet ayarın sana uygun olacaktır. Youtubeden izlediğim 3 5 videoda böyle gösterildi nasıl ayarlanacağı ve eniştem tarafından. Ve aynısını yaptım bana uygun ayalar 400Dpi 0,171 çıktıMerhabalar,
400 dpi kullanıyomMerhabalar,
Kanka Bu Sorunun cevabı kendinde saklı şahsen ben yücelik elo biri olarak 800dpi 0,5 sens olarak oynuyorum bu sensi şöyle buldum bol bol antrenman bölgesine girer spike kurma ve imhayı bol bol yaparak buldum şahsi fikrim biraz zamanını ayırıp kendi sensini kendin bulmanMerhabalar,
hocam ben 1000 dpi 0.5 sens kulanıyorum hocam sende deniye yanıla yapıcaksın ayarlarıMerhabalar,