Valorant Sensivity Ayarları Nasıl Olmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kral sen onu poligonda kendine göre ayarla daha iyi olur ve bol bol ölüm kalım at aimini kas

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
sensini başkasının söylediklerine göre ayarlamamalisin. önemli olan kendi tercihlerin. hızlı ve ya yavaş sensden hangidini sevdiğine göre basla sira sıra dene(0.1) arttirarak. zaten sana uygun olani buldugunda kas hafizan da o sense alisacak

all i need is you
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Ben düşük kullanıyorum. 0.5 falan.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
oynayarak kendini geliştir ve zamanla doğru ayarı bul

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
mousepad alanında bir uctan diger uca cevirdiginde 180 derece dönecek olarak ayarla hocam en stabili odur bence

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
tamamen size bağlı hocam antreman modunda deneyip ayarlamanız lazım

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Valorant'ta duyarlılık (sensitivity) ayarları, kişisel tercihlerinize ve oyun tarzınıza bağlı olarak değişebilir. Ancak, genel olarak duyarlılık ayarlarınızı belirlemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Duyarlılık ayarlarınızı belirleyin: Duyarlılık ayarlarınızı belirlemek için oyun içinde "Ayarlar" bölümüne girin ve "Duyarlılık" sekmesini seçin. Burada fare duyarlılık ayarlarınızı ayarlayabilirsiniz.
  2. Mousepad'ınızı kontrol edin: Mousepad'iniz, fare duyarlılığı ayarlarınızı belirlerken önemlidir. Daha büyük bir mousepad, daha düşük bir duyarlılık ayarını tercih etmenizi sağlayabilir.
  3. Hareketlerinizi kontrol edin: Duyarlılık ayarlarınızı belirlerken, oyun içinde yaptığınız hareketleri de göz önünde bulundurmanız önemlidir. Örneğin, daha hızlı hareket eden bir oyun tarzı için daha yüksek bir duyarlılık ayarı tercih edebilirsiniz.
  4. Duyarlılık ayarlarınızı ayarlarken sabırlı olun: Duyarlılık ayarlarınızı ayarlarken sabırlı olun ve farklı ayarları deneyin. Bazı oyuncular daha düşük duyarlılık ayarlarını tercih ederken, bazıları daha yüksek ayarları tercih edebilir. Kendinize en uygun ayarları belirleyene kadar farklı ayarları deneyin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
K
Merhabalar,

Öncelikle çok büyük bir mouse padim yok. Orta sınıf, Mouse dpi 800de kullanıyorum ama sensivitimi neye göre ayarlayacağımı bilmiyorum anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
HOcam yüksek oynuyormussun onu az düşürürsen hedefleride daha rahat vurabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...