- Yasaklandı
Banlı Üye
format usb lemi olucak yoksa normal win 10 dan herşeyi kaldır diyerek mi atalım?
işe yaramıyor knkam yapıyon val-81 veriyor sonra yine 152 deneme hiçgittik bi dünya para verdik dün öglen biraz bekleseydim keşke![]()
valorant sadece anakarta ban atıyor arkadasın verdiği programda zaten sadece ami anakartları spoofluyor uefi ile bi alakası yok uefi çok ayrı birşey ve program anakartın ami değilse zaten hata veriyor garanti dışı kalma durumuda aynı programdan bilgilerini eski hale getirirsen garanti dışı kalmaz anakartın.Deneye bilirsiniz tabi sizin şahsi kararlarınız kimseyi ilgilendirmez ben sadece size olabilecek şeyleri söylüyorum. Araştıra bilirsiniz bu işlemler riskli işlemlerdir ki sadece bir program indireyim, rastgele id değişsin ve ne hikmetse kalıcı olsun.... Zaten bu bir spoofer değil, herkes Anakart'dan ban yemiyor. Disclerden de yiyebilirsin, ip adresinden de, ekran kartından da, anakarttan da ve en önemlisi hepsinden de. Spoofer hepsini kaplayan bir gereçtir sadece. İyice araştırılmadan bu tarz şeylerin yapılması sadece sizi ve bilgisayarınızı yorar. İnternet üzerinde ücretli bir şekilde sağlam spoofer satan insanlar var oralardan destek almak ve uygulamak yahut 3 ay beklemek daha mantıklı.
Format ile alakalı olsaydı keşke...FOrmat atarsam bir daha ban yemem değil mi
Yersin.FOrmat atarsam bir daha ban yemem değil mi
yesAnakart Markası gigabyte olurmu ?