Dostum benim donanım yasağımın dolmasına 3 ay gibi bir süreç var merak ettiğim bu süreç dolana kadar spoofer ile oynasam, sistem bu durumu algılayıp yasağımın süresini uzatabilir mi? böyle bir durum mevcut mu?
Dostum benim donanım yasağımın dolmasına 3 ay gibi bir süreç var merak ettiğim bu süreç dolana kadar spoofer ile oynasam, sistem bu durumu algılayıp yasağımın süresini uzatabilir mi? böyle bir durum mevcut mu?
I know its a stupid question but i cant think of anything rn. What i know that in order to spoof u must need to change ur baios version or baios number or soemthing. Is it possible with a software spoofer.
Sadece bu işlemleri yapmak banınızı açmaya yeterli olmayacaktır, Valorant ban yediğiniz zaman bilgisayarınızdaki bir çok dosyaya ban yediğinize dair bir imza bırakıyor ki tekrar silip oyunu yükleseniz bile o bilgisayarda HWID ban olduğu anlaşılsın diye. Ve sadece SMBIOS bilgisini değil VolumeID'leri MAC Adresini ve daha bir çok bilgiyi de kendi veritabanına kaydediyor. Sadece SMBIOS spooflamakla ban açılmaz.