Uzman Üye
ha ha lol i will never reach to that position
londra paris giriyorum ben genelde çok sıkıntı olmuyor tr kitlesinin çoğu frankfurt seçiyo zatenFrankfurt da bile var knka yapicak bişey yok onlara
hocam lol de öyleMaalesef ki valorantın tr sunucusunda böyle kişiler fazlasıyla var![]()
evet cok velet var yapcak bise yok trtr sunucularında oynanmaz. Ne kadar velet ve kendini bilmez dinsiz varsa tr serverinde.. avrupa sunucularında insana saygı var maalesef tr sunucularında onu göremiyoruz. İyi oynasan bile taşlanıyorsun.
hocam siz ekleyin beni girerizhocam lol de öyle
evet cok velet var yapcak bise yok tr
en az 2 pre gircen anca ölyetr sunucularında oynanmaz. Ne kadar velet ve kendini bilmez dinsiz varsa tr serverinde.. avrupa sunucularında insana saygı var maalesef tr sunucularında onu göremiyoruz. İyi oynasan bile taşlanıyorsun.
alışman gerek dostum klasik tr adamlarıDaha yeni çıktım toxicler yüzünden 30 vuruyorum hala flame ,d
Sürekli Frankfurt girerim normalde ayda yılda bir giriyom dedim kanser oldumalışman gerek dostum klasik tr adamları
frankurtta kötüSürekli Frankfurt girerim normalde ayda yılda bir giriyom dedim kanser oldum
kanka nick ne beraber girelimSürekli Frankfurt girerim normalde ayda yılda bir giriyom dedim kanser oldum
hepsi ayrı bi kişilikMaalesef internet üzerinde çok böyle insanlar var.