Valorant val5 hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kanka bazı vpnler işe yarıyor diye biliyorum val 5 hatasına

Üye
3 HİZMET YILI
Online üye hesabımla sitedeki dword wallhack hilesini kullanıyordum.Bir kaç farklı hesaptan oynuyordum bir tanesi val5 valorantdan uzaklaştırdın şeklinde ban yedi. Diğer hesaplarıma girebiliyorum ama onlarda ban yer mi bu hatayı tekrar almamak için çözüm var mı?
ban yer çok belli etmişssin direk ıp den ban yersin bilgisayar değiştir

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Online üye hesabımla sitedeki dword wallhack hilesini kullanıyordum.Bir kaç farklı hesaptan oynuyordum bir tanesi val5 valorantdan uzaklaştırdın şeklinde ban yedi. Diğer hesaplarıma girebiliyorum ama onlarda ban yer mi bu hatayı tekrar almamak için çözüm var mı?
Oyuna girdiğin her hesap 2 3 saat içerisinde val 5 yer kanka aynı sorun bendede var hwid ban yemişsin herhangi bi hesaba gir çık yapsan bile ban yersin
Post automatically merged:

Peki bu süre içinde yeni hesap açıp girsem tekrar ban atacak ama 3 aylık süre baştan mı başlar her ban yediğimde
Evet

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
val 5 donanım banı dostum girmenı kesınlıkle onermem onlarda ban yer

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Spoofer attırıcaksın oda biraz zahmetli iş piyasada genelde parayla yapılıyor. Youtube dan falan izleyip yapıyım deme ratı yersin bana kalırsa paraya kıymalısın.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
HWID ban yemişsin dostum 4 ay boyunca oyuna giriş yapamazsın.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Dün val5 verip banlamıştı bugün bi girmeyi deneyeyim dedim yeni hesap açıp giriyor mu diye oyuna girmedi val 152 hatası verdi

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
"VAL 5" hatası, Valorant'ın sunucularına başarılı bir şekilde bağlanamadığınızda ortaya çıkan bir hatadır. Bu hatayı çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:
  1. İnternet bağlantınızı kontrol edin: İnternet bağlantınızın çalıştığından ve istikrarlı olduğundan emin olun. Eğer internet bağlantınızda bir sorun varsa, hatanın nedeni bu olabilir.
  2. Valorant sunucu durumunu kontrol edin: Valorant sunucularının çalıştığından ve bakım veya güncelleme işlemleri nedeniyle kapalı olmadığından emin olun. Valorant'ın resmi Twitter hesabından veya web sitesinden sunucu durumunu kontrol edebilirsiniz.
  3. Valorant ve Vanguard hizmeti için istisna ayarlarını kontrol edin: Valorant ve Vanguard hizmetleri için istisna ayarlarının yapılmış olduğundan emin olun. Bu ayarlar, Windows güvenlik duvarı veya antivirüs programları tarafından engellenmesini önleyecektir.
  4. DNS ayarlarınızı değiştirin: DNS ayarlarınızı değiştirerek hatayı çözebilirsiniz. Google DNS veya OpenDNS gibi alternatif DNS sunucularını deneyebilirsiniz.
  5. Oyun dosyalarını doğrulayın: Oyun dosyalarının bozuk olması, VAL 5 hatasına neden olabilir. Bu nedenle, oyun dosyalarını doğrulamak veya onarmak için Valorant'ın yönetici modunda çalıştırılması gereken oyun başlatıcısını kullanabilirsiniz.
  6. Oyunu yeniden yükleyin: Tüm diğer yöntemlerin işe yaramaması durumunda, Valorant'ı yeniden yüklemek hatanın nedenini çözebilir. Ancak, yeniden yükleme işlemi öncesinde oyun dosyalarını yedeklemeyi unutmayın.
Bu yöntemlerden herhangi biri VAL 5 hatasını çözmek için işe yarayabilir. Ancak, sorun hala devam ediyorsa, Riot Games destek ekibiyle iletişime geçerek yardım alabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...