- Yasaklandı
aim ini geliştir cs go oynuyosan alışırsın knk zamana bırak bence .Yıllardır cs go oynuyorum bütün arkadaşlarım valoranta geçti nedense oyun mekaniklerine skillere bir türlü alışamadım oyunda sadece rekabetçi oynuyorum oyunun içine girebilmek için bir tavsiyeniz var mıdır ?
yayın izleyebilirsin oyunu tam öğrenmek için ve poligonda çalışma yapabilirsinYıllardır cs go oynuyorum bütün arkadaşlarım valoranta geçti nedense oyun mekaniklerine skillere bir türlü alışamadım oyunda sadece rekabetçi oynuyorum oyunun içine girebilmek için bir tavsiyeniz var mıdır ?
ölüm maçı gir ama valodakiler csdekilerden daha kötüdür emin olYıllardır cs go oynuyorum bütün arkadaşlarım valoranta geçti nedense oyun mekaniklerine skillere bir türlü alışamadım oyunda sadece rekabetçi oynuyorum oyunun içine girebilmek için bir tavsiyeniz var mıdır ?
bol bol practice kanka bol bol oynıcanYıllardır cs go oynuyorum bütün arkadaşlarım valoranta geçti nedense oyun mekaniklerine skillere bir türlü alışamadım oyunda sadece rekabetçi oynuyorum oyunun içine girebilmek için bir tavsiyeniz var mıdır ?