Çözüldü Valorantta durduk yere perma ban yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Dün gece saatlerinde oyuna girmiştim, derecesizde öle takılıyım derken 11-6 yenilirken hesabım perma yedi, yardımcı olabilcek varsa sevinirim ticket attım.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
eğer 3.parti yazılımdan yediysen muhtemelen bilgisayarındaki bir ***** sebep olmuştur benim son banımda forza4 cracki yüzünden olmuştu biliyorsun illegal olduktan sonra vanguarda takılıp takılmaması şans meselesi muhtemelen banın açılmayacak tavsiyem 3 ay sonra her ne cracki indirdiysen son 1 hafta içinde onu kaldırman ayrıca mhui pubg hilesi de aynı şekilde vanguarda takılıyor neyse diyeceğim o ki 3.partiden yediysne bilgisayarında olmaması gereken bir programdandır ban'Da hata yok ancak troll flame vs. gibi durumlarsa hesabına veda et yeni hesaba geç rito'nun özellikle valo'da affı yok öyle şeylere

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Yardımcı olabilcek olursa discord'dan ekleyebilir mi çünkü birazdan mesaj atma sınırı biticek.
ardax#4606

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
knk ticket ta senin banını açarlarsa 4 ay hwıd yemişsindir yani 4 ay hesap açsanda ban yiyeceksin 4 ayın sonunda yeni hesap aç eski hesabın tamdan gidiyor çünkü

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Geçmiş olsun knk ticket at mailden yaz mailden yazınca cevap verirler (detaylı bir şekilde anlat) inşallah olur

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
3.Parti hiç bir şekilde yok diyorsan biraz zor bu iş en iyisi bir ticket atıp cevap beklemen

Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Valorant kadar gereksiz bi oyun hile sistemi yok saçma yani durduk yere ban atmalar falan valorant oynuyacaksan bilgisayarına korsan muzik bile indirmeyeceksin !

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
knk ticket ta senin banını açarlarsa 4 ay hwıd yemişsindir yani 4 ay hesap açsanda ban yiyeceksin 4 ayın sonunda yeni hesap aç eski hesabın tamdan gidiyor çünkü
Kanka sadece hesap banı hwid değil, başka hesaplarla oynuyabiliyorım
Post automatically merged:

3.Parti hiç bir şekilde yok diyorsan biraz zor bu iş en iyisi bir ticket atıp cevap beklemen
Kanka benim bildiğim 3. parti algılansa hwid yersin hesapta yer hwid yok hespa banı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...