main hesapta artık hile kullamıcam normal bir şekilde oynıyacağım yan hesaplar ban yemedi bende format atıp normal bir şekilde main hesabıma girsem main hesabım ilerde ban yer mi onu demek istedimbedava hileler hiçbir zaman güvenli değil main hesapla kullanmayın derim
sitede ki hile ile 1 yıldır 3 kez ban yedim ama spooferım var, spoofer olmasa böyle bir girişimde bulunmazdım zaten. gelgelelim main hesabınla asla giriş yapma. Genelde bu hileden ban yeme zamanı hilenin DT olduğu zamandır. Farkına varmadan girdiğin anda hwid banı yersin.main hesapta artık hile kullamıcam normal bir şekilde oynıyacağım yan hesaplar ban yemedi bende format atıp normal bir şekilde main hesabıma girsem main hesabım ilerde ban yer mi onu demek istedim
main hesabını duona ver sen hile açtığın hesapta oyna öyle kas yoksa ban yer mainmain hesapta artık hile kullamıcam normal bir şekilde oynıyacağım yan hesaplar ban yemedi bende format atıp normal bir şekilde main hesabıma girsem main hesabım ilerde ban yer mi onu demek istedim
ya legit de artık öyle işe yaramıyor kiHile ud . Legit oynayarak ban yemediysen zaten hicbir sey yapmazsan hesanın ban yemez. Main hesabında hile açarsan rage oynarsan ban yersin . Biraz mantıksız soru sormuşsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?