Valorant'ta hile kullandıktan sonra banlanmamak için nasıl yol izlenmeli?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
Valorant'ta sitedeki hileyi kullandım 3 ya da 4 gün boyunca. Ban yemedim. Şimdi, PC'yi formatlayıp Valorant'ı yeniden yükleyip main hesabıma girsem, ban yer miyim veya kaç gün beklemem gerek ban yememem için?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
muhtemelen yersin ama main hesabına girme derim benim girdğim bütün çarlar ban yedi qweqwe
Post automatically merged:

birde arkadaşların hesaplarıda ban yedi zamanında girmistim o hesaba yaptık bir hata sen yaoma bari

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bedava hileler hiçbir zaman güvenli değil main hesapla kullanmayın derim

Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
bedava hileler hiçbir zaman güvenli değil main hesapla kullanmayın derim
main hesapta artık hile kullamıcam normal bir şekilde oynıyacağım yan hesaplar ban yemedi bende format atıp normal bir şekilde main hesabıma girsem main hesabım ilerde ban yer mi onu demek istedim

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Hile ud . Legit oynayarak ban yemediysen zaten hicbir sey yapmazsan hesabın ban yemez. Main hesabında hile açarsan rage oynarsan ban yersin . Biraz mantıksız soru sormuşsun.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dikkatli olmak lazım en ince birşeyde ban atıyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
main hesapta artık hile kullamıcam normal bir şekilde oynıyacağım yan hesaplar ban yemedi bende format atıp normal bir şekilde main hesabıma girsem main hesabım ilerde ban yer mi onu demek istedim
sitede ki hile ile 1 yıldır 3 kez ban yedim ama spooferım var, spoofer olmasa böyle bir girişimde bulunmazdım zaten. gelgelelim main hesabınla asla giriş yapma. Genelde bu hileden ban yeme zamanı hilenin DT olduğu zamandır. Farkına varmadan girdiğin anda hwid banı yersin.

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Hilesiz bir şekilde oynarken önceki maçından dolayı ban yediğin durumlarda o an hangi hesaptaysan, o hesapta ban yiyor. Ve o ban kalkmaz. Ve ban bitene kadar hangi hesaba giriş yapmaya çalışırsan çalış o hesaplar da süresiz banlanır.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
main hesabını duona ver sen hile açtığın hesapta oyna öyle kas yoksa ban yer main

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Kullandığın hile ister ücretsiz ister ücretli olsun banlanıp banlanmayacağın oyunu nasıl oynadığın. Hileyi belli edip etmemek senin elinde ve eğer yakalanmak istemiyorsan uzun bir süre yan hesaplar ile hile kullanmanı öneriyorum işin çakalı olduğun vakit yakalanmayacak kadar iyi olacaksındır

Banlı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
olabilir bende açtım menülü ama yemedim ada ve ada skin hilesi açtım yemedim şansdır

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
duravr arksaı admın kafasına veya biyerinne baakrsan tabiyersin

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Knkm aynı PC den 3 hesaba girip 1 de hile açarsan ve ban yersen o 3 hesapta banlanir dikkat et yani

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
fazla çaktırma overwatchdan yersin diğer türlü ama şahsen riotun 3.parti yazılımlara diğer türlü araştırıp arkadan bakacağını sanmıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
bende oldu 3 ay bekle sorna format at yeni hesap aç bak ban var mı dene sorna gir ama baya oyun gir

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Kanka legit oynamışsındır Bu yüzdendir veya hile vanguardı geçmiştir bu yüzden

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka ne kadarda işin uzmanıymış gibi davransanda yani Legit oynasanda belli etmeden sonuçta 3 .parti yazılım kullanıyorsun ilerde elbet ban yiyorsun birgün mutlaka ne olursa olsun o banı görüyorsun ekranında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...