zaten ban yedirmey en hile yok kankaValoda hile açıp ban yiyen varmı varsa yazabilirmi süresi vs.
mesela dword nasıl bir hile belli etmeden oynasam felan ban yermiyimzaten ban yedirmey en hile yok kanka
spoofer ne kanka açıklayabilirmisinKanka çoğu hile ban yediriyor zaten. Ama özellikle paralı hilelerde spoofer vs oluyor. Ban yese bile çok umrunda olmuyor
Hesap banlıysa oynarsın ancak donanım banı atarsa bilgisayar donanımlarından birini değiştirerek girebilirsin. Haksız yere ban yediysen valonun sitesine gidip ticket isteyebilirsin ben ticket istedim 3 ayda hesap banım kalktı.süreiz ban yediğimizde başka hesap oynayabiliyor musuz
ya bazen görüyorum adamalr hileyle radyanta felan çıkıyoyemeyen var mı daha dogrusu
hmm anladım paralımı peki o spooferHesap banlıysa oynarsın ancak donanım banı atarsa bilgisayar donanımlarından birini değiştirerek girebilirsin. Haksız yere ban yediysen valonun sitesine gidip ticket isteyebilirsin ben ticket istedim 3 ayda hesap banım kalktı.
kanka 3 ay sadece 1 hesabamı yoksa girdiğin bütün hesaplarmı banlı oluyo anlamadımban yedim ve pişmanım 3 ay gelde bekle
mesela dword ayarları felan varmı kullancağımdalegit oynar isen ban yeme %den düşer