Valorantta hile kullanıp ban yiyenler varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Knk adı üstü bedava hile her türlü ban ihtimali var ama şimdi kesin ban atıyor o yüzden kullanma suanlik düzeltilir ise o zaman devam edersin kullanmaya.

Yardımcı olabildiysem teşekkür ederim. :)
anladm kanka da benim gördüğüm valoda hileyle yüksek ranklara ulaşanlar var ya onlar nasıl ban yemiyoki

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
2 hesapta da denedim iksi de sabahına ban yedi ve legit oynadım kimse replemedi.

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Dostum asıl sorun şu olmalı hile kullanıp ban yemeyen var mı diye sorman lazım xD :) İyi oyunlar

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
İllaki ban yersin ban yemeyen kimse yoktur zaten hileyi algıladığı an maç ortasında yersin hadi algılamadı raporlanırsan ki normal maçta bile rapor yiyorsundur izlenme sonrası anlaşılırsa yine ban yemekten kaçamazsın.

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
valo chams detected olması lazım ben kullandığımda 4. gün ban yedim ama yeni çıkan private hile legit oynarsan banlatmaz

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Bu forumdaki hileyi kullanırken hep hesap bani yemiştim sonra başka bı yerden hile kullanim derken hwid ban yedim ama onaylı üye olan hile sıkıntılı yiyebilirsin hwid

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Robloxta kullandımdan valoda yemiştim

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
HWID banımın kalkmasını bekliyorum hile kullanıpta ban yememe diye bir şey söz konusu değil zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...