Onaylı Üye
Knk adı üstü bedava hile her türlü ban ihtimali var ama şimdi kesin ban atıyor o yüzden kullanma suanlik düzeltilir ise o zaman devam edersin kullanmaya.Valoda hile açıp ban yiyen varmı varsa yazabilirmi süresi vs.
anladm kanka da benim gördüğüm valoda hileyle yüksek ranklara ulaşanlar var ya onlar nasıl ban yemiyokiKnk adı üstü bedava hile her türlü ban ihtimali var ama şimdi kesin ban atıyor o yüzden kullanma suanlik düzeltilir ise o zaman devam edersin kullanmaya.
Yardımcı olabildiysem teşekkür ederim.
Zaten yeni yeni bozulmaya başladı önceden herhangi bir ban söz konusu değildi. Yılbaşından sonra güncelleme gelirse düzeltirler bence bu sorunu yani.anladm kanka da benim gördüğüm valoda hileyle yüksek ranklara ulaşanlar var ya onlar nasıl ban yemiyoki
anladım kanka inşallah gelirZaten yeni yeni bozulmaya başladı önceden herhangi bir ban söz konusu değildi. Yılbaşından sonra güncelleme gelirse düzeltirler bence bu sorunu yani.
kanka çokmu belli ederek oynadın2 hesapta da denedim iksi de sabahına ban yedi ve legit oynadım kimse replemedi.
donanım banı ne oluyor kanka6 ay donanım banı yedim ilk defa kullanıp yersen 3 ay 2. de 6 ay 3. de kalıcı
knk o pc de girdiğin tüm hesaplar ban yiyor banın kalktıktan sonra ya yeni hesap açıcaksın yada o pc de girilmemiş bi hesapla oynıcaksınkanka 3 ay sadece 1 hesabamı yoksa girdiğin bütün hesaplarmı banlı oluyo anlamadım
hiç belli etmedim hemde hiçkanka çokmu belli ederek oynadın
Ben ban yemiştim. 3 ile 4 ay arası atıyor ama tabi ki beklemiyorum spoofer ile yoluma devam ediyorumValoda hile açıp ban yiyen varmı varsa yazabilirmi süresi vs.
dword kullanma çok dt gibi kral ben ban yedim en azından para verip ud hile var parasız hileye girişmemesela dword nasıl bir hile belli etmeden oynasam felan ban yermiyim
BEN YAMEDİM HİC AMA yiyen varsa bilmem,Valoda hile açıp ban yiyen varmı varsa yazabilirmi süresi vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?