Valorantta Hwid Ban kalkması gerekiyordu kalkmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhabalar dostlar, 1 hafta öncesinde bilgisayarımda C: ve D: disklerinin id sini, UUID ve Serial Number numalarını değiştirmiştim. Bazı kişilerde hwid ban kalıcı kalkıyormuş. Tabi bu anakartınıza bağlı birşey. Bende bu methodu deneyerek banımı kaldırmıştım.

Taaki 2 gün öncesine kadar. Oyun ortasında bir anda ban yedim. Demek ki bende işe yaramamış geçiciymiş.
Her neyse işte valoranta ticket attım ban sürem ile alakalı. Adamlar birde ne desinn?? 4 Mayısta ban'ınız kalkmış oyuna girebilirsiniz. Ee deniyorum val 51 hatasından girmiyor. Veya van 152 hatası. EE hani ban'ım kalkmıştı. Sanırım UUID ve Serial number id lerini değiştirdiğim için valorantın da yazılımı şaşırdı. PC sıfır format attım gene çözüm olmadı. Ne yapıcam arkadaşlar ben. Şuan ban'ım kalktı olarak gözüküyor ama hala ban'lıyım gibi hatalar veriyor.

Bilenler yardımcı olursa çok sevinirim.

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Öncelikle ban yediğin için yeni hesap açmakta bir sorun olmadığını düşünüyorum. Eğer Valorant sistemi ID değişikliğinden dolayı tekrardan bir ban attıysa büyük ihtimalle kayıtlardan kaynaklanan bir durum vardır. Bilgisayarına format atıp UUID ve Seri Numaralarını tekrardan değiştirip, ardından yeni hesap açıp girersen büyük ihtimalle sorun ortadan kalkacaktır. UUID & SR değişiyorsun fakat ban yiyen bir hesaba girdiğin için sistem UUID & SN'ını değiştirdiğini tespit etmiş olabilir.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Yeni hesap aç ban yiyince tekrar yeni hesaptan ticket aç (yeni mail adresi ile kayıt ol daha önce cevaplanmış demesinler.)
ek olarak Başarısız her spoof girişimi 3 Ay'lık ban sürecini resetler bunu yazmaktan söylemekten dilimde tüy bitti keşke forumu soru sorma aracı olarak değil yardım alma amacıyla kullansanız da geçmiş yorumlara da baksanız neyse umarım cevap yeterli olmuştur iyi forumlar

(yedek aldıysan id ve serial keyleri tekrar generate eder gibi girerek eski sistemine ulaşabilirsin banın kalkmış olan )

L4G

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
ID değişikliğinden dolayı tekrar ban yemişsiniz buda kalıcı bana dönüşmüş geçmiş olsun

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yeni hesap aç ban yiyince tekrar yeni hesaptan ticket aç (yeni mail adresi ile kayıt ol daha önce cevaplanmış demesinler.)
ek olarak Başarısız her spoof girişimi 3 Ay'lık ban sürecini resetler bunu yazmaktan söylemekten dilimde tüy bitti keşke forumu soru sorma aracı olarak değil yardım alma amacıyla kullansanız da geçmiş yorumlara da baksanız neyse umarım cevap yeterli olmuştur iyi forumlar

(yedek aldıysan id ve serial keyleri tekrar generate eder gibi girerek eski sistemine ulaşabilirsin banın kalkmış olan )
Evet yedek almıştım ve geri eski haline çevirdim. Düzeltmeme rağmen sorunum çözülmedi. Sanırım benim pc de tuhaf bir sorun oluştu. Ticket dan gelicek cevabı bekliyorum.

Bu Sokaklar Acıya Kardeş Olur
Seçkin Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
kesin id değişikliğinden kalıcı bana dönüştü başka acıklaması olamaz

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Evet yedek almıştım ve geri eski haline çevirdim. Düzeltmeme rağmen sorunum çözülmedi. Sanırım benim pc de tuhaf bir sorun oluştu. Ticket dan gelicek cevabı bekliyorum.
yedek aldığında windowws üzerindeki verileri alırsın demek istediğin anakartını da hani wmic product get komutuyla aldığın bios ve anakart serialleri var ya kanka onları da çevirmen lazımdı sistem banın hayırlı olsun son ban yediğin tarihten 90 gün sayabilirsin kendine çünkü artık temizlenmiş olsa bile değiştirmediğin anakart ve bios serialden hdd ve diğer parçalar TEKRAR ban yedi yani durum karışık gibi duruyor aslında ama basit tam anlatamıyor da olabilirim ama sana şunun garantsiini verebilirim 90 gün daha yemişsin ha şimdi ha 1 hafta önce tam bilgim yok ne zaman yaptıysan bu işlemleri başarısız her spoof zaten +90 gün demek yeni maile kayıtlı yeni bir hesaptan ban yersen ticket aç riota kaçında açılacağını günce ltarihi öğreneceğini düşünüyorum

Ⓒⓐⓡⓟⓔⓓⓘⓔⓜ
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
eski hesabın uçtu kardeşim geçmiş olsun internette val 51 hata çözümü var benim de basıma gelmişti ordan hallettim 3 ay ban verdiler şimdi kalktı çok şükür oynuyorum hizmetlerden vgc çalıştır pc yeniden başlat val 51 hatası almazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...