Valorantta yeniden başlıcam hero önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Hala bildiğimiz gibi mi adamı kör ede ede oyundan soğutan bir ajan mı
Yok eskisi gibi güçlü değil(2 flashı var artık) ama yinede diğer ajanlara göre ve solo oynamak için aşırı ideal ve güçlü bir karakter

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
Yok eskisi gibi güçlü değil(2 flashı var artık) ama yinede diğer ajanlara göre ve solo oynamak için aşırı ideal ve güçlü bir karakter
oynadım bugün aşırı keyif veriyo gene elim bi ara 3. körü aradı :(

Suparaa
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
knk genelikle reyna ve jett tercih ederler gene sen istedigini oyna

Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
ya ben phonixi baya seviyorum ama sana uyar mı bilemem neon da biraz hızlı o nu da deneyebilirsin

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
Ah ah koşa koşa hicbiseye bakmadan flash spamladığımız günler :)
Raze 2 bombası olduğu günler peki burada sage duvarı baya nerf atmışlar chamberda aynı
Post automatically merged:

ya ben phonixi baya seviyorum ama sana uyar mı bilemem neon da biraz hızlı o nu da deneyebilirsin
Pho side girmede sıkıntı yaşatıyor bazen bazende side vatan savunur gibi tutuyor

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar
Valoranta uzun aradan sonra arkadaşlarımın zoruyla başlıyorum beta döneminden beri oynuyorum genel olarak aimim ortalama gold oyuncusu kadar pek iyi olduğunu söyleyemem oyüzden genel olarak gözcü oynardım şimdi ise oyuna yeni mapler gelmiş yeni şampiyon gelmiş felan yeniden Sage oynayarak mı başlasam diyicem nerf yemiş duvarına galiba bana bi yardımcı olur musunuz oyunun güncel durumu hakkında
Ben sage oynamayı seviyorum kendine ve takım arkadaşlarına can verebilmesi güzel oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
iyi oynuyosan ve düşük eloda başlıcaksan REYNA al sonra chamber geç ama kötüysen omen ile zekanla oynayıp kazanırsın dip not:immo1 önerisi

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Phoenix. Hem kolay hem etkili. Hem körü de var canını doldurabilir sidelere kolayca girebilir. Ultisi de nerf yemişti sanırım o yüzden güzel bence.

HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Sage ve neon oyuna knk hızlıca çözersin

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
uzun zaman sonra başlicağın için Sage oyna oyuna alışana kadar sonra zaten kendi isteğine göre oynarsın herhangi birini

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar
Valoranta uzun aradan sonra arkadaşlarımın zoruyla başlıyorum beta döneminden beri oynuyorum genel olarak aimim ortalama gold oyuncusu kadar pek iyi olduğunu söyleyemem oyüzden genel olarak gözcü oynardım şimdi ise oyuna yeni mapler gelmiş yeni şampiyon gelmiş felan yeniden Sage oynayarak mı başlasam diyicem nerf yemiş duvarına galiba bana bi yardımcı olur musunuz oyunun güncel durumu hakkında
Aim geliştir reyna raze oyna

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Sage al geç emmi niye vuramadın derdi yok aç duvarı ver hp geç yada smoke için brim al belirli noktalara at smoke yine flame yemezsin.

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
en basiti sage eğer oyunu biliyorsan aimine güveniyorsan raze oyna kral geride durup yardımcı olarak oynıcam diyorsanda bence brimstone oyna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...