- Konuyu başlatan
Ultra Üye
instalock jett![]()
instalock jett![]()
Yok eskisi gibi güçlü değil(2 flashı var artık) ama yinede diğer ajanlara göre ve solo oynamak için aşırı ideal ve güçlü bir karakterHala bildiğimiz gibi mi adamı kör ede ede oyundan soğutan bir ajan mı
oynadım bugün aşırı keyif veriyo gene elim bi ara 3. körü aradıYok eskisi gibi güçlü değil(2 flashı var artık) ama yinede diğer ajanlara göre ve solo oynamak için aşırı ideal ve güçlü bir karakter
reyna oynayamam gama genede sağolknk genelikle reyna ve jett tercih ederler gene sen istedigini oyna
Ah ah koşa koşa hicbiseye bakmadan flash spamladığımız günleroynadım bugün aşırı keyif veriyo gene elim bi ara 3. körü aradı![]()
Raze 2 bombası olduğu günler peki burada sage duvarı baya nerf atmışlar chamberda aynıAh ah koşa koşa hicbiseye bakmadan flash spamladığımız günler![]()
Pho side girmede sıkıntı yaşatıyor bazen bazende side vatan savunur gibi tutuyorya ben phonixi baya seviyorum ama sana uyar mı bilemem neon da biraz hızlı o nu da deneyebilirsin
knk en toksik karakteri mi seçtirecen adama
Ben sage oynamayı seviyorum kendine ve takım arkadaşlarına can verebilmesi güzel oluyorMerhaba arkadaşlar
Valoranta uzun aradan sonra arkadaşlarımın zoruyla başlıyorum beta döneminden beri oynuyorum genel olarak aimim ortalama gold oyuncusu kadar pek iyi olduğunu söyleyemem oyüzden genel olarak gözcü oynardım şimdi ise oyuna yeni mapler gelmiş yeni şampiyon gelmiş felan yeniden Sage oynayarak mı başlasam diyicem nerf yemiş duvarına galiba bana bi yardımcı olur musunuz oyunun güncel durumu hakkında
Aim geliştir reyna raze oynaMerhaba arkadaşlar
Valoranta uzun aradan sonra arkadaşlarımın zoruyla başlıyorum beta döneminden beri oynuyorum genel olarak aimim ortalama gold oyuncusu kadar pek iyi olduğunu söyleyemem oyüzden genel olarak gözcü oynardım şimdi ise oyuna yeni mapler gelmiş yeni şampiyon gelmiş felan yeniden Sage oynayarak mı başlasam diyicem nerf yemiş duvarına galiba bana bi yardımcı olur musunuz oyunun güncel durumu hakkında
eski aimime kavuştum sonunda teşekkürlerAim geliştir reyna raze oyna