Merhaba bundan 1 hafta önce farketiğim bir şey oldu vanguard tamamen kapalı (hizmetler ---görev yöneticisi---ve başlangıç ayarları olmak üzere) her yerden kapalı olmasına rağmen valoranta giriş sağlayabiliyorum ve oynayabiliyorum bu bir günceleme mi veya sadece bende mi oluyor anlamadım oyun çalışır haldeyken bile vanguarda dair herhangi bir servis çalışmıyor sizdede aynı durum söz konusumu ?
bende yaşadım böyle bi olayı delay banım vardı vanguard açık değilken girdim o gün hiç ban yemedim pcyi yeniden başlattığımda vanguard aktif olduğu için ban yemiştim
Valorant oynamak için Vanguard gerekli bir bileşendir. Vanguard, Riot Games'in hile önleme sistemidir ve adil bir oyun deneyimi sağlamak için gereklidir. Vanguard'sız oynarsanız, rekabetçi modda veya turnuvalarda yer alamazsınız. Vanguard'ın olmadığı bir oyun modunda oynayabilirsiniz ancak bu modlar normal oyun modlarıdır ve hilelerle mücadele edemeyebilirler.
Merhaba bundan 1 hafta önce farketiğim bir şey oldu vanguard tamamen kapalı (hizmetler ---görev yöneticisi---ve başlangıç ayarları olmak üzere) her yerden kapalı olmasına rağmen valoranta giriş sağlayabiliyorum ve oynayabiliyorum bu bir günceleme mi veya sadece bende mi oluyor anlamadım oyun çalışır haldeyken bile vanguarda dair herhangi bir servis çalışmıyor sizdede aynı durum söz konusumu ?
evet aynı şekilde bende de ne vanguard çalışıyor ne gözüküyor muhtemelen yazılanlar gibi oyuna girerken açılıp sonra kapanıyor uzun zamandırda bu böyle valoyu bıraktığım zaman vanguardı silmiştim ama sonrasına tekrardan yüklemeden oyuna girmeye başladım ve uzun zamandır böyle bilgisayarımda kurulu bile değil