Vanguardsız Valorant oynamak mümkün mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
Merhaba bundan 1 hafta önce farketiğim bir şey oldu vanguard tamamen kapalı (hizmetler ---görev yöneticisi---ve başlangıç ayarları olmak üzere) her yerden kapalı olmasına rağmen valoranta giriş sağlayabiliyorum ve oynayabiliyorum bu bir günceleme mi veya sadece bende mi oluyor anlamadım oyun çalışır haldeyken bile vanguarda dair herhangi bir servis çalışmıyor sizdede aynı durum söz konusumu ? :powerdog:
Valorantı açtığında vanguard da açılıyor, kapattığında kapanıyor. Muhtemelen format attıktan sonra tekrar yüklersen düzelir.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
bende yaşadım böyle bi olayı delay banım vardı vanguard açık değilken girdim o gün hiç ban yemedim pcyi yeniden başlattığımda vanguard aktif olduğu için ban yemiştim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kardeş görev yöneticisinden başlangıç bölümünden vgtray i kapamışsın diyorsun ki vanguardsız oynuyorum sıkıntılı mısın xD

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
kanka arkada başka bir isimle çalışıyordur ya bu kadar kolay bir sistemleri olacagını sanmıyom

Banlı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
pekmezle tahin valorantla vanguard gibi düşün olmaz öyle şey

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Eğer bu Mümkün olabilirse Oyun eskiden oynanılan S2 SS oyununa çevrilir. herkez hile kullanır

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Valorant oynamak için Vanguard gerekli bir bileşendir. Vanguard, Riot Games'in hile önleme sistemidir ve adil bir oyun deneyimi sağlamak için gereklidir. Vanguard'sız oynarsanız, rekabetçi modda veya turnuvalarda yer alamazsınız. Vanguard'ın olmadığı bir oyun modunda oynayabilirsiniz ancak bu modlar normal oyun modlarıdır ve hilelerle mücadele edemeyebilirler.

Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba bundan 1 hafta önce farketiğim bir şey oldu vanguard tamamen kapalı (hizmetler ---görev yöneticisi---ve başlangıç ayarları olmak üzere) her yerden kapalı olmasına rağmen valoranta giriş sağlayabiliyorum ve oynayabiliyorum bu bir günceleme mi veya sadece bende mi oluyor anlamadım oyun çalışır haldeyken bile vanguarda dair herhangi bir servis çalışmıyor sizdede aynı durum söz konusumu ? :powerdog:
evet aynı şekilde bende de ne vanguard çalışıyor ne gözüküyor muhtemelen yazılanlar gibi oyuna girerken açılıp sonra kapanıyor uzun zamandırda bu böyle valoyu bıraktığım zaman vanguardı silmiştim ama sonrasına tekrardan yüklemeden oyuna girmeye başladım ve uzun zamandır böyle bilgisayarımda kurulu bile değil

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
ben de vanguard açıkken bile vanguard hatası veriyor sen nasıl girebiliyorsun imkansız knk

Üye
3 HİZMET YILI
hocam hala oluyor mu oluyorsa viideo atar mısın ?

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
vanguard kapalı olma durumunda hile acınca ban yemememiz gerekmez mi

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
yanlışıkla bir hatadan kaynaklıdır riotun böyle bir yanlışlık yapcağını zannetmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...