Vb.net Mantık Geliştirmem Lazım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar şöyle bir komut var mı ? Eğer textboxtaki değer değişmez ise bir işlem yapsın [işlemi ben hallederim] ve bu değeri önceden bilmiyoruz kullanıcı kendi belirliyor buna özel bir komut var mı , varsa yardımcı olunuz...

Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Eğer böyle bir kod varsa yorum olarak yazarsanız çok makbule geçer.Şimdiden bilen kişilere teşekkürler...

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Buldum Genco Hata Ama Kendim Yaptım Bak Böylemi hileyi açtın button hayla false bida çalıştırdın hayla false bida çalıştırdın true oldu ama kendi oluyo 3 kere yapınca felan değil bazen 1 bazen 2 bazen 5 kere yapınca oluyo söyle bumu

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
hocam konunun başlığına bakıp bi düşün mantık diyorsun 1 den fazla yol olabilir sadece 1 kod değil aynı işlem için 100 lerce kod bloğu kullanabilirsin bunu yapmak için bende bu sefer mantığını açık bir biçimde vericem tabi yazdığın şeyi doğru anlayabildiysem;
öncelikte kullanacağın şeyler 1 timer 1 textbox bir süre belirleyeceksin o süre senin texboxını kontrol edicek yani bu olay için textbox 'ın textChanged eventini kullanman gerekiyor yani herhangi bi değer girildğinde yada silindiğinde bu event çalışacak gerisi senin kod bilgin kalmış umarım aradığın şey budur. Kodları vermek yerine mantığı verdimki kendin yapablirsen mantığında gelişmiş olur :)
not: yazılım öğrenmek için direkt olarak dili öğrenmekle işe başlamayın önce algoritmalardan başlayın

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
kadircan45' Alıntı:
hocam konunun başlığına bakıp bi düşün mantık diyorsun 1 den fazla yol olabilir sadece 1 kod değil aynı işlem için 100 lerce kod bloğu kullanabilirsin bunu yapmak için bende bu sefer mantığını açık bir biçimde vericem tabi yazdığın şeyi doğru anlayabildiysem;
öncelikte kullanacağın şeyler 1 timer 1  textbox bir süre belirleyeceksin o süre senin texboxını kontrol edicek yani bu olay için textbox 'ın textChanged eventini kullanman gerekiyor yani herhangi bi değer girildğinde yada silindiğinde bu event çalışacak gerisi senin kod bilgin kalmış umarım aradığın şey budur. Kodları vermek yerine mantığı verdimki kendin yapablirsen mantığında gelişmiş olur :)
not:  yazılım öğrenmek için direkt olarak dili öğrenmekle işe başlamayın önce algoritmalardan başlayın
Aynen Sen Mantık Geliştirmek İstiyon Kendin Öğrenmen Lazım Bide Sen Vb.net Bırak Bence C++ Geç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...