VDSL TurkNet'e geçiş yapılmalı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
diğer arkadaşların dediği gibi bende türknet kullancısıyım türktyelekomdan geçtim uploud downlod hızım bayağı arttı ama vereceğin aylıkta artıyor tabi ama verdikleri hizmete gerçekten değiyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Şu bilgiyi verebilirim, turknete ilk geçeceğin zaman eski bir turknet abonesini referans olarak gösterirsen o kişiden bir ay internet ücreti almazlar, yani referans sistemi var.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
RTK26VM34IEO geçmeyi düşünenler için kod bırakıyım hem kodu kullanan hem de ben 1 ay ücretsiz kullanıyoruz :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
eğer alt yapın oluyorsa kesinlikle geçmeni öneririm download ve upload hızları gerçekten fiyatına göre çok iyi sadece oyunlarda ms artabilir oda alt yapıdan kaynaklı bence eğer alt yapın uygunsa kesinlikle düşünmeden geç şu an diğer internet firmalarına göre daha iyi

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
3 yıldan fazladır türknet kullanıyorum altyapısı olmayan bir yerde bile 75 e 7.5 alıyorum çok rahatım ayda 1 kere internet ya kesiliyor ya kesilmiyor altyapı çalışması olursa

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Türk telekom kullanıyorum benim de geçme düşüncem var. Jahrein flnda kullanıyo muhtemelen daha iyidir

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kesinlikle kullanmalısınız hız ve teknik destek olarak gerçekten iyiler

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
vallahi ben geçeli 5 ay falan oldu hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım gayet iyi ama zam gelmesi kötü oldu

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
coğu arkadaşım turknet kullanıyor turktelekomdan bin kat iyi yakında bende geçmeyi düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
knk 2 senedir kullanıyorum hiç bir sorununu görmedim sabit 130 tl ödüyorum hiç bir artış görmedim internet kesintyiside olmuyor 95mb download veriyor 8mb upload veriyor 10 gb tı 30 dk da indiriyor oyun indirme konusundada aşırı iyi bir internet pingde az öneririm :)

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kardes ben 1 yıl turknet kullandım musterı temsılcılerı cok ılgılı her konuda yardım saglıyorlar ama turknetın kendı destek ekıbı olmadıgından dolayı her arızayı turktelekom ekıplerı yapıyor onlarda pek ılgılenmıyorlar gıbı

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Türknet açık ara daha iyi alt yapıları olsun müşteri hizmetleri olsun paket kampanya avantajları olsun daha kullanışlı daha ekonamik

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Çevremde TürkNet kullanan arkadaşlarım var hepsi de TürkNet'e geçmemi öneriyor.
Karar senin :))

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kablolu bağlantıda 10 MS alıyorum lolde diğer türlü wifide int gidip geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...