Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
diğer arkadaşların dediği gibi bende türknet kullancısıyım türktyelekomdan geçtim uploud downlod hızım bayağı arttı ama vereceğin aylıkta artıyor tabi ama verdikleri hizmete gerçekten değiyor
Şu bilgiyi verebilirim, turknete ilk geçeceğin zaman eski bir turknet abonesini referans olarak gösterirsen o kişiden bir ay internet ücreti almazlar, yani referans sistemi var.
eğer alt yapın oluyorsa kesinlikle geçmeni öneririm download ve upload hızları gerçekten fiyatına göre çok iyi sadece oyunlarda ms artabilir oda alt yapıdan kaynaklı bence eğer alt yapın uygunsa kesinlikle düşünmeden geç şu an diğer internet firmalarına göre daha iyi
3 yıldan fazladır türknet kullanıyorum altyapısı olmayan bir yerde bile 75 e 7.5 alıyorum çok rahatım ayda 1 kere internet ya kesiliyor ya kesilmiyor altyapı çalışması olursa
knk 2 senedir kullanıyorum hiç bir sorununu görmedim sabit 130 tl ödüyorum hiç bir artış görmedim internet kesintyiside olmuyor 95mb download veriyor 8mb upload veriyor 10 gb tı 30 dk da indiriyor oyun indirme konusundada aşırı iyi bir internet pingde az öneririm
kardes ben 1 yıl turknet kullandım musterı temsılcılerı cok ılgılı her konuda yardım saglıyorlar ama turknetın kendı destek ekıbı olmadıgından dolayı her arızayı turktelekom ekıplerı yapıyor onlarda pek ılgılenmıyorlar gıbı