Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vasat ötesi bu arada müşteri hizmetleri sıkıntı bazen bağlanmıyor en son geçtim pişman oldum bana göre en iyisi türktelekom neden derseniz fiyat biraz yüksek fakat hemen bağlanabiliyorum müşteri hizmetlerine 1gün dolmadan teknik destek gelip hallediyor mağdur etmemek için 2 gb net veriliyor hızı gayet iyi işimi görüyor türknet öyle değil ya vasat.
alt yapı ve bildigim duyduklarım kadarıyla bölgende ne kadar yüksek hızda dowload ve upload varsa tek fiyata veriyolar
şuanda kullanmak oldugum türknetten memnunum fakat sözleşme si 2 yıl fakat akşam belli saaten sonra upload ve dowload düşüş görüyo 11 e kadar sonra yine 100mbps de kullanıyorum oyunlarda ping vs düşük ama bakır kablo ile hala kulanım imkanı verıyorlar belki bilirsin belki bilmessin bakır kablo eski bir internet
her kanaldan reklam bombardımanına tutuyorlar. 3 aboneliğim var sırf bitmek tükenmeyen sms ve e-postalar yüzünden taşıyacağım abonelikleri az kaldı. ayda 89 tl diye çağırıp 170 tl yaptınız ses etmedik ama müzik dinlerken zırt pırt bölüyorsunuz ifrit oluyorum!
türknet alırken çok iyi daha aramadan 10 tane müsteri temsilciyle konusabilirsin ama bağlattıktan sonra daha bi daha müsteri temsilcisi bulamazsın ama genel olarak dowloand ve upload hızları iyi yani hızıı memnun eder