VDSL TurkNet'e geçiş yapılmalı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
gayet memnun olduğunu gördüğüm kişiler var çevemde. bildiğim tek konu modemi kendimiz alıyor olmamız

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
vasat ötesi bu arada müşteri hizmetleri sıkıntı bazen bağlanmıyor en son geçtim pişman oldum bana göre en iyisi türktelekom neden derseniz fiyat biraz yüksek fakat hemen bağlanabiliyorum müşteri hizmetlerine 1gün dolmadan teknik destek gelip hallediyor mağdur etmemek için 2 gb net veriliyor hızı gayet iyi işimi görüyor türknet öyle değil ya vasat.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
alt yapı ve bildigim duyduklarım kadarıyla bölgende ne kadar yüksek hızda dowload ve upload varsa tek fiyata veriyolar
şuanda kullanmak oldugum türknetten memnunum fakat sözleşme si 2 yıl fakat akşam belli saaten sonra upload ve dowload düşüş görüyo 11 e kadar sonra yine 100mbps de kullanıyorum oyunlarda ping vs düşük ama bakır kablo ile hala kulanım imkanı verıyorlar belki bilirsin belki bilmessin bakır kablo eski bir internet :)

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
altyapı olmadığı takdirde kesinlikle en verimsiz internet firması

Üye
3 HİZMET YILI
Geçen bir arkadaşımın söylediğine göre 200 upload 1000 download alıyormuş.

Üye
4 HİZMET YILI
Türknet gayet güzel müşteri hizmetleri olsun internet hızı olsun cayma bedeline katkıları olsun baya iyi

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bende o kolda bi internet sağlayıcısını kullanıyorum türknet gibi çok iyi adil kullanım saçmalığı yok kafam rahat 2160 p nedir yeni öğrendim :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bu zamanki internetlerin alt yapısına karşı geçmeni tavsi ederim fiber internet konusunda baya iyiler

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
her kanaldan reklam bombardımanına tutuyorlar. 3 aboneliğim var sırf bitmek tükenmeyen sms ve e-postalar yüzünden taşıyacağım abonelikleri az kaldı. ayda 89 tl diye çağırıp 170 tl yaptınız ses etmedik ama müzik dinlerken zırt pırt bölüyorsunuz ifrit oluyorum!

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Gayet Güzel en yüksek altyapınız neyse onu değişken olmayan fiyata veriyor

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bütçede sıkıntı yaşamıyorsun türknet geçebilirsin internet ve verdikleri hizmet iyi ama zam geliyor sürekli

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
türknette ms vs kopma sorunu yaşayanlar, online işlemler üzerinden statik ip tanımlarsa sorunları ortadan kalkar.

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
türknet alırken çok iyi daha aramadan 10 tane müsteri temsilciyle konusabilirsin ama bağlattıktan sonra daha bi daha müsteri temsilcisi bulamazsın ama genel olarak dowloand ve upload hızları iyi yani hızıı memnun eder

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Taahhüdü olmaması bence en iyi internet sağlayıcısı olduğunu gösteriyor

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bence trnin en sağlam altyapılarına sahip 2.sırada da superonline gelir bana göre. Çok ilgileniyorlar kurulum vs olsun

Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
kullanan bir arkadaşım var tek sıkıntısının müşteri hizmetleri oldugunu söylemişti

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
hocam ben kablonet kullanıyorum. Benim için önemli olan şey müşteri temsilidir. Türknet haricinde kablonet üzerinede düşünebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...