bende aynı şeyi düşünüyorum ama kararsızım kimileri çok lazım gerekli diyor daBence gereksiz windows defender zaten gerekli işlemi yapıyor
yok bu konuda dikkat ediyorum yeterince o halde indirmem pekte lazım değil gibi teşekkür ederim yorumunuz içinkaynağını bilmediğin herşeyi indirip kuruyorsan her e-mail uzantısına tıklıyorsan bence gerekli onun dışında gereksiz yıllarca kullanmadım.Pc de sıkıntı olduğunu düşündüğüm zaman kurup temizlik yaparım sonra kaldırırım.Yine çözüm olmazsa format.Sürekli uyarı vermesi ve işime yarayan şeyleri sildiği için gereksiz olduğunu düşünüyorum.
use kasper sky antivirus . this is good antivirusBaşlıkta belirttiğim gibi sizce bir pcye virüs programı gerekli mi ? windows defender kendi başına yeterli olmaz mı düşüncelerini bekliyorum
yok bu konuda dikkat ediyorum yeterince o halde indirmem pekte lazım değil gibi teşekkür ederim yorumunuz için
gerekli olmayan şeyler indirmeyip güvenlik tehlikesi olan sitelere girmemekte dikkat ediyorum bahsettiğiniz kriterler doğrusunda windows defender yeterli olacaktır teşekkür ederimEğer Bilgisayarında Önemli Dosyalar Saklıyor isen Virüs Programı gerekli. Fakat Defender Yetmiyor, Eset NOD 32 Gibi Yüksek Korumaya Sahip Antivirüs Programlarını Tercih Etmelisin, Ama Bizim Gibi Bir şey Yapmıyor, Kaynağını Bilmediğin Dosyalar İndirmiyor ve Hile İçin Defender'ı Kapatıyorsan Gerek Yok.
teşekkür ederimevet gerekli