27 Mar 2021 #1 ömer216 Ö Never Back Down Seçkin Üye Katılım 4 Kas 2017 Mesajlar 309 Tepki puanı 24 Ödüller 6 Yaş 36 8 HİZMET YILI Gençler bir uygulama indireceğim metin2 hilesi için ama virustotalinde bir korkuyorum bakar mısınız. Güvenilir midir? Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Gençler bir uygulama indireceğim metin2 hilesi için ama virustotalinde bir korkuyorum bakar mısınız. Güvenilir midir? Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Çözüm D D DS Machine 28 Mar 2021 Dosya %99 virüslü! İlk olarak attığın virustotal sitesi gerçekleri yansıtmıyor çünkü sadece url taraması yapılmış. O taramadan hiç bir şey anlayamazsın. Gerçek virustotal için Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Dosyanın bir çok trojan ve casus yazılım içerdiğini linkte görüyoruz ve sayıları çok anormal. Sitemizde olmayan hileleri indirmeni önermiyorum.
Dosya %99 virüslü! İlk olarak attığın virustotal sitesi gerçekleri yansıtmıyor çünkü sadece url taraması yapılmış. O taramadan hiç bir şey anlayamazsın. Gerçek virustotal için Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Dosyanın bir çok trojan ve casus yazılım içerdiğini linkte görüyoruz ve sayıları çok anormal. Sitemizde olmayan hileleri indirmeni önermiyorum.
28 Mar 2021 #2 TheFoxN T Efsane Üye Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 3,355 Çözümler 4 Tepki puanı 1,898 Ödüller 8 7 HİZMET YILI hilelerde virüstotal tamamen temiz demez bilinmedik siteden hile indirmeni önermiyorum sana kalmış Oyla 0 Olumsuz oyla
28 Mar 2021 #3 DS Machine D I am SherLocked Onaylı Üye Katılım 22 Tem 2020 Mesajlar 101 Çözümler 11 Tepki puanı 31 Ödüller 1 Yaş 22 5 HİZMET YILI Dosya %99 virüslü! İlk olarak attığın virustotal sitesi gerçekleri yansıtmıyor çünkü sadece url taraması yapılmış. O taramadan hiç bir şey anlayamazsın. Gerçek virustotal için Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Dosyanın bir çok trojan ve casus yazılım içerdiğini linkte görüyoruz ve sayıları çok anormal. Sitemizde olmayan hileleri indirmeni önermiyorum. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Dosya %99 virüslü! İlk olarak attığın virustotal sitesi gerçekleri yansıtmıyor çünkü sadece url taraması yapılmış. O taramadan hiç bir şey anlayamazsın. Gerçek virustotal için Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Dosyanın bir çok trojan ve casus yazılım içerdiğini linkte görüyoruz ve sayıları çok anormal. Sitemizde olmayan hileleri indirmeni önermiyorum.
28 Mar 2021 #4 By Legend crazy ☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆ Griffin Premium Katılım 12 Kas 2017 Mesajlar 13,726 Çözümler 240 Tepki puanı 5,132 Ödüller 23 8 HİZMET YILI Virüs total taraması doğru değil dostum url taraması yapılmış her türlü dosya taraması olsa burada dosya ismi gözükmesi gerekli dostum Oyla 0 Olumsuz oyla
Virüs total taraması doğru değil dostum url taraması yapılmış her türlü dosya taraması olsa burada dosya ismi gözükmesi gerekli dostum