Wadbot bypass hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Elimde şuan lifetime wadbot keyi var ve bir şeyi merak ediyorum biliyorsunuzdur ki wadbot neredeyse hiç bir ban wawe yakalanmıyor bypass sistemi mükemmel bu yüzden bir şey merak ediyorum wadbotun bypassı başka sclerde çalışma ihtimalı var mı mesela hanbot (wadbot kullananlar cevaplarsa sevinirim).

Üye
2 HİZMET YILI
wadbot internal degilki tamamen external bir hile nasil yapacaksin normal scripte bypass :D

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
wadbot internal degilki tamamen external bir hile nasil yapacaksin normal scripte bypass :D
Kanka bilmiyorum pek bir bilgim yol scler hakkında çünkü bypass sistemi hileyi bypasslamıyor diye gözüküyor bypass sistemini açtığında pc oturumunu kapatıyor o yüzden sordum

Üye
2 HİZMET YILI
Kanka bilmiyorum pek bir bilgim yol scler hakkında çünkü bypass sistemi hileyi bypasslamıyor diye gözüküyor bypass sistemini açtığında pc oturumunu kapatıyor o yüzden sordum
wadbot icin diyorsan orda log temizligi tarzi bir sey yapiyor diye biliyorum vanguard vb icin

Eminem Bonapart
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
wadbot ta bypass yokki anlaşılmıyor sadece

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
wadbot bypassız sanırım dumduz calısıyor ki zaten gerekte yok bır ıse yaramıyor sadece sağ clıck

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...