Whatsappta ses kaydediyorum yolluyorum ama sesi açtığımda sesim kaydedilmemiş oluyor yani ses gelmiyor. Kulaklık takılıyken de takılı değilken de bu sorun oluyor. Modlu wp kullandığımdan mıdır yoksa başka bir sebebi var mı? Çözümü nedir?
Alakası yokmuş, boşuna sohbetlerim de gitti. Onaylı üye olmak için yalan söylemek zorunda mısın dostum?modlu wp kullandığın için oluyor by sorun
Kanka mikrofonda sorun olmadığına eminim.mikrofonunda sıkıntı yoksa tekrar silip yüklemeyi dene
Knk whatsapp webde de oluyor aynı sorunwhatsap webb e gir telefonunu bağla bilgisayarının mikrofonu varsa oradan dene oradan ses giderse problem telefonundadır
aga o nedirmagisk yüklü mü? magisk yüzünden aynısını yaşamıştım zamanında
Modlu wpden olabilir yada modlu wpyi sil normali yükle hiç olmazsa ayarlardan whatsappın ön belleğini sil bi işe yaramaz ama denemekte fayda var forumdan baktığın hiçbir yorum işine yaramadıysa telefonundandırWhatsappta ses kaydediyorum yolluyorum ama sesi açtığımda sesim kaydedilmemiş oluyor yani ses gelmiyor. Kulaklık takılıyken de takılı değilken de bu sorun oluyor. Modlu wp kullandığımdan mıdır yoksa başka bir sebebi var mı? Çözümü nedir?