nasıl diyetim youtubede videolar 144p zor açılıyor o yavaşlıkta nasıl bi sıkıntı olabilir anlamadım aradık arıza kaydı açtılar 5 gün oldu yapan yok halaaltyapı kaynaklı ise yapamazsın ama modeminde sıkıntı varsa halledebilirsin.
altyapında sıkıntı vardır kankam beklemekten başka çaren yok tanıdık müdür falan varsa araya sok iş hızlansın![]()
bi 2 ay öncede böyle olmuştu bi haftada gelmişti inş yine bi haftada gelir uzamaz yani 2 gün sonra 5 gün oldualtyapında sıkıntı vardır kankam beklemekten başka çaren yok tanıdık müdür falan varsa araya sok iş hızlansın![]()
evet ttnet 5 gün oldu ama hala düzelmedikullandığın alt yapı kime aitse ki %99 ttnete aittir kullandığın net sağlayıcısına arıza kaydı açıyosun 3 max 4 güne çözülüyor türknet kullanıyorum hep ttnet kaynaklı bi sorun oluşuyo
kullandığın internette mi ttnet? öyleyse taahhüt bittiği gibi başka sağlayıcı ara ttnet kullanıyordum türknet geçtim ttnet kendi altyapısında maz 16 hız verirken türknet 75 veriyorbi 2 ay öncede böyle olmuştu bi haftada gelmişti inş yine bi haftada gelir uzamaz yani 2 gün sonra 5 gün oldu
Post automatically merged:
evet ttnet 5 gün oldu ama hala düzelmedi