Çözüldü Win10 Çok Ram Kullanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Dostlar Win10 Boş Masaüstündeyken (Discord,Senpai Gibi Arkadan Çalışan Uygulamaları Kapattım) 5 GB Ram Kullanıyor Bunu Azaltmanın Bir Yolu Var mı Çok Fazla Kullanıyor Bazı Oyunlarda Anlık FPS Drop Geliyor.

Çözüm
Başlatma seçeneklerinde yani pc açılırken başlayan uygulamaları kontrol et çalıştır-msconfig enter- oradaydi sanırım işinin olmadığı şeyleri kapat öyle dene yok olmadiysa format et virüs olabilir
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
youtube'da lowspec, win 10'un nasıl optimize edileceğine ve çok daha az ram tüketen bir öğreticiye sahiptir.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
5gb kullanmasına imkan yok boş ekranda task manager'dan yokla arka planda çalışan uygulamaları en kötü format atarsın

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
kanka windows 10 herkes kullanıyor windows 11e göre daha iyi windows 10 bende windows 10 kullanırım hep virüs girmiş bilgisayarına formatla düzelir formatın zararıda olmaz zaten ben hep format atıyorum aksine bilgisayarı hızlanıdırıyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
mining programları normalde işlemci kullanıyor diye biliyorum fakat ram yiyen bir virüs veya yazılım olabilir format atman güzel bir seçim olabilir

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Virüs kapmış olmayasın? Çünkü genelde virüs kapınca böyle durumlar olabiliyor

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
görev yöneticisnden performans kısmına gelip bellek bölümünün ss ini atarsanız tam olarak neyin kullandıgını öğrenip yardımcı olabilirim

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
Arka planda çalışan programları kapatmanız gerekiyor veya hareketli duvar kağıdı kullanıyorsanız kapatın.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bazı windows crackleme yazılımları arkada sürekli ***** yapmaya çalıştıkları için virüs gibi işlev görüyorlar bundan kaynaklı olabilir veya başka yerlerden virüs yemiş olabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...