Kanka Benimki 11 çokda güzelaga windows 11 e geçme pişmanlıktır ben geçtim her yer karma karışık uygulamalarım açılmıyo çopk kötüydü hemen 10 a geçtim
Hocam arkadaşın sistemi w11 i kaldırmayabilir, kaldırsa bile durumu daha kötü olur. Biraz daha detaylı okumanı öneririm.aga bence w11 kullanmalısınız pertfonmans açısından bence daha iyi pc de daha iyi oldu bende hemde tasarım olarakda iyi içinizi açar
driver booster kullanma oncelikle, yanlis ve hatali surucu kuruyor. hatta tum iobit yazilimlarindan uzak dur. win10 update gerekli her seyi kuruyor. islemcini bilmiyorum ancak islemcine gore chipseti elinle kurarsin ve bios guncellersin. sistemin eski oldugundan aliyorsun o hatalari da. client kasmasi ise senden bagimsiz clientin cok kotu olmasindan. tasarruf modu var acmak belki isine yarayabilir.merhabalar öncelikle driver kurarken driver booster kullanıyorum şuan başka bir konudan bulduğum fps windows 10 una formatladım ve bir kaç sorun daha yaşıyorum nvidia denetim masam yok hizmetlerde gözükmüyor windows update yapamıyorum gibi stabil ram kullanımı falan güzel durumda bu sorunları halletmem gerekiyor ve driver konusunda biraz sıkıntı yaşıyorum hepsini halletmeme yardımcı olabilir misiniz bilginiz var ise aşşağıya sorunu bırakıyorum