Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler selamün aleyküm ben tpm 2.0 özelliğini açtım ama geçip geçmesem mi düşünüyorum geçenler varsa avantajları ve dezavantajları hakkında bilgilendirebilirse iyi olur.
ben win 11 geçtim fps olsun akıcılık olsun daha iyi win 10 a göre fakat kötü yanlarıda var oda hileler desteklemiyor + hwid ban yersen kaldırma imkanı yok gibi bişey
bence geçme win10 daha iyi gibi + hile kullanan birisine benziyosun hilelerin geneli hatta neredeyse hepsi win 11 desteklemiyor hwid yersne kalkmıyor da önermem normal iş adamıyım oyun oynamam diyosan denenebilir
Henüz çok yeni, bence geçmekte acele etme. Üstünden biraz zaman geçip her şey yerli yerine otursun, programlar vs. W11 tabanlı çalışmaya başlasın tamamen. Şimdilik beta gibi düşün. Ayrıca arkadaşların dediği gibi forumdan baz alırsak hileler de çalışmayacaktır.
NS don't think its too early to switch 11 cuz many application still don't show compatibility towards 11 so i think agter 1 and half year later is good to time to switch
tavsiye etmem hileleri kullanmaya önem veriyorsan win10 kullanmaya devam ediceksin bende öyle yapıyorum hem gerek te yok zaten win11 yükleyince ne olacak ki sanki sırf son windows sürümüymüş diye yüklemenin bir anlamı yok bence