Windows 11 vs Windows 10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsta ♥ @betülermis34♥
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Windows 10 windows 11 de driver sorunu var sağlıklı sürücü bulmuyor. oyun açısından windows 10 devam

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
windos 10 bence daha ii 11 bitik kötü yapmışlar tavsiyem windos 10 daha ii

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Beyler uzun süredir windows 10 kullanıcısıyım ve windows 11 sürümü geldiğinden beri pek ısınamadığım için hiç geçmeyi düşünmedim. Windows 11 hakkında baya fazlada olumsuz yorum duydum
ama Merakta etmiyo değilim windows 11mi daha iyi yoksa windows 10mu ne özellikleri var vb. Biraz anlatabilirmisiniz geçsemmi geçmesemmi sizce

:talonheart:
Dezavantajlar

1. Düğmeler arasındaki mesafeyi genişletin! Aynı zamanda zihinsel engelliler için “genişletme” tasarladı ve çok fazla verimliliği azaltan klasik stili doğrudan takip etmek sorun değil!

2. Windows 11'in UI tasarımı nedeniyle, mesaj alırken geri bildirim almak zordur. Windows 10'da, mesajı alan uygulama turuncuya döner ve görev çubuğunda yanıp söner, ancak Windows 11 yalnızca biraz parlak bir renge sahip olacaktır, dikkatli bakmazsanız görmeniz zor!

3. Tasarım problemiyle aynı, dosya gezgininin yeni versiyonunun başlığı, üç elmas tuşun rengi ve işlem çubuğu aynı, bu yüzden hiç çalıştırılamaz.

4. Çok fazla hata! Önemli şeyleri halletmek için bilgisayarı kullanın veya önce Windwos10'a geri dönün

5. Görev çubuğuna sağ tıklayın, yalnızca tek bir “Görev Çubuğu Ayarları” var

6. Ekran masaüstü bir çizgi haline geldi ve o çizgiye doğru bir şekilde tıklamanız gerekiyor. Ve Windows 10'un beyni yok ve fareyi sağ alt köşeye kaydırıyor ve duruyor.

Avantajlar

1. Sürüm numarasının çok düşük olması hatası düzeltildi.

2. Ağızdan ağza “Windows 10 sadece çöp” sorunu düzeltildi

3. Daha güzel arayüz, daha zarif dizgi ve daha iyi kontrol.

4. Pek çok “optimizasyon seçeneği” eklendi ve gerçekten de pek çok optimizasyon yapıldı, bu fena değil.

5. Windows 10'da uzun süredir eleştirilen otomatik güncelleme sorunu optimize edildi. İndirmezseniz, Windows 11 arka planda sizin için güncellemeleri gizlice indirmeyecek ve gizlice kurmayacaktır.

6. Birkaç yıldır güncellenmeyen yerleşik UWP uygulamasına tekrar kavuşulması, daha mantıklı ve kullanımı daha kolay hale geliyor. Örneğin Microsoft Store güncellemesi (meyveli bir tat) Ben sık sık UWP hava durumu, UWP mail ve takvim kullanırım.

7. Yerleşik Microsoft Edge'de Win10'un henüz eklemediği bazı “özel özellikler” yaptım.

8. Android uygulamalarını destekleyin! (Geçici olarak kullanılmamaktadır, haberler yalnızca Amazon App Market'i indirebileceğini söylüyor)

9. 6 yıl sonra, Win11 nihayet macOS sanal masaüstü arka planını kopyaladı!

10. Yapay olarak geciktirilmiş Cortana'yı kesin (aslında hala başlat menüsünde yayınlanmıştır, kaldırmak için sağ tıklayın), daha güçlü bir Microsoft Teams ile değiştirin (ülkede desteklenmez)

11. Windows 10 görev çubuğundaki “Bilgi ve İlgi”nin yer tutucu bileşeni kesildi ve yepyeni bir küçük bileşenle değiştirildi! (Daha iyi olmasa da)

12. Yepyeni dokunmatik klavye! Hatta kişiselleştirilebilir!

13. Daha iyi oyun desteği! DicertX12, Otomatik HDR, DirectStorage (bunun "performansı yüz kat artırdığı" söylenir)

14. Uyarlanabilir tablet modu!

15. Yükleme paketinde, Windows 11'in yükleme görüntüsü, Windows 40'dan (Microsoft resmi) %10 daha az olacaktır. Belki de bu, sistemi kurarken Install.wim tarafından deli olma zihniyetimi çözebilir.

16. Düğmeler arasındaki mesafeyi genişletin.

:d
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Win11 güncellemeleri çoğu keki desteklemiyor win10da kalmanı öneririm

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Beyler uzun süredir windows 10 kullanıcısıyım ve windows 11 sürümü geldiğinden beri pek ısınamadığım için hiç geçmeyi düşünmedim. Windows 11 hakkında baya fazlada olumsuz yorum duydum
ama Merakta etmiyo değilim windows 11mi daha iyi yoksa windows 10mu ne özellikleri var vb. Biraz anlatabilirmisiniz geçsemmi geçmesemmi sizce

Tavsiye etmiyorum brom windows 10 da kal

Lol Script Kullanıcısı xD
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
win 11 olmamış aga boşver 10 candır

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
dostum windows 10 daha iyi şu an için ama ileride güncellemerle windows 11 iyileştirildiği zaman geçebilirsin bence. Zaten bir noktadan sonra mecbur geçeceksin. :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Windows 10 Kullanıcısıyım 11 Kullanmadım Fakat Bende Olumsuz Yorumlar Aldım Mesela Hile Konusunda Açılmayan Hileler Veya Oyunlar Olabiliyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
windows 10'a alıştığım için başka sürüme geçmek kolay olmayacağından dolayı kalmak daha iyi bence

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
windows 11 geçeli 3-4 ay oluyo gayen memnunun sorun yok ama sadece geçtiğim gibi valoran secure bootu aktif etmemi istedi

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI

Windows 11 kullanıcısıyım windows 10 dan daha iyi olan bir çok ozelliği var özellikle ara yüzü win 10 a gore daha iyi fps anlamındada lolde ve valorantta bana daha çok fps sağladı sanada tavsiyem win 11

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
w11 daha yeni bir sürü optimizasyon sorunu var onlarla uğraşmak yerine şuan için w10 çok daha iyi

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI

bende geçme,geçenlerin hepsi olumsuz yanıt veriyor,yeni nesil bilgisayarlarda performans sağlayabilir ama bilgisiyar paçlarına göre performans değişebilir.lafın kısacası istemiyorsan geçme

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Win 11 kullanıyordm ama tekrar win 10 a geçtim kanka Oyun performansı için win 10 daha iyi bana göre denemelisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...