Uzman Üye
windows 10 > all
DezavantajlarBeyler uzun süredir windows 10 kullanıcısıyım ve windows 11 sürümü geldiğinden beri pek ısınamadığım için hiç geçmeyi düşünmedim. Windows 11 hakkında baya fazlada olumsuz yorum duydum
ama Merakta etmiyo değilim windows 11mi daha iyi yoksa windows 10mu ne özellikleri var vb. Biraz anlatabilirmisiniz geçsemmi geçmesemmi sizce
![]()
Tavsiye etmiyorum brom windows 10 da kalBeyler uzun süredir windows 10 kullanıcısıyım ve windows 11 sürümü geldiğinden beri pek ısınamadığım için hiç geçmeyi düşünmedim. Windows 11 hakkında baya fazlada olumsuz yorum duydum
ama Merakta etmiyo değilim windows 11mi daha iyi yoksa windows 10mu ne özellikleri var vb. Biraz anlatabilirmisiniz geçsemmi geçmesemmi sizce
![]()
Windows 11 kullanıcısıyım windows 10 dan daha iyi olan bir çok ozelliği var özellikle ara yüzü win 10 a gore daha iyi fps anlamındada lolde ve valorantta bana daha çok fps sağladı sanada tavsiyem win 11Beyler uzun süredir windows 10 kullanıcısıyım ve windows 11 sürümü geldiğinden beri pek ısınamadığım için hiç geçmeyi düşünmedim. Windows 11 hakkında baya fazlada olumsuz yorum duydum
![]()
bende geçme,geçenlerin hepsi olumsuz yanıt veriyor,yeni nesil bilgisayarlarda performans sağlayabilir ama bilgisiyar paçlarına göre performans değişebilir.lafın kısacası istemiyorsan geçmeBeyler uzun süredir windows 10 kullanıcısıyım ve windows 11 sürümü geldiğinden beri pek ısınamadığım için hiç geçmeyi düşünmedim. Windows 11 hakkında baya fazlada olumsuz yorum duydum
![]()