Windows 7'ye dosya silmeden geçiş nasıl yapılır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donator
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Merhaba ben Furkan ismim bu xd
nese ben bu windows 10'dan bıktım %100 disk başlangıçta yavaşlama görev yöneticisi açılmama gibi aptal aptal sıkıntılar var
ben windows 10 'u format atarak kurdum yani geri dönüş kurtarma filan yok diskim ikiye ayrılmış değil ben windows 7'ye hiçbir dosyayı silmeden nasıl geçicem

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
önemli dosyalarını d diskine at daha sonra format kısmında sadece c yi silerek windows 7'yi c 'ye kur d diskindeki dosyalara bir şey olmaz

RAS
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Disk bölümlendirmeden d diskini oluştur önemli dosyalarını oraya at. sonra format ile windows 7 'ye dön.

Donator
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
RAS
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bilgisayarıma Sağ tıkla Yönet de > Sağdan depolama dan disk yönetimine gir > C diskine sağ tıkla birimi küçült de > küçülen alan aşağı da gözükecek o alana sağ tıkla yeni disk oluştur de. > disk oluştuktan sonra diske sağ tıklayıp "sürücü harfi ve yolu değiştir" e bas oradan disk e "D" harfini ver.
Format atarken d diskini silme.

Donator
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bilgisayarıma Sağ tıkla Yönet de > Sağdan depolama dan disk yönetimine gir > C diskine sağ tıkla birimi küçült de > küçülen alan aşağı da gözükecek o alana sağ tıkla yeni disk oluştur de. > disk oluştuktan sonra diske sağ tıklayıp "sürücü harfi ve yolu değiştir" e bas oradan disk e "D" harfini ver.
Format atarken d diskini silme.
bunu yaparken birşey silinmez değilmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...