windows defenderı kapatmak mantıklı mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
kardeşim hile kullanmak istiyorsan ya da kullanıyorsan mantıksız ha yok ben temiz oynucam diyorsan açık kalsın en sağlıklısı budur normalde

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hile kullanacaksan kapatman şart yoksa defender sürekli virüs olarak algılar ve kapatana kadar siler durur hile kullanmayacaksan kapatmana felan gerek yok

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
bence mantıklı cunku bazen sen istemesende o indiriyor bazı şeyleri

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
her zaman kaynağına güvendiğin programlar vs kullanıyorsan kapat ama güvenmediğin bir siteden program indirmek falan işin içine girerse o zaman kapatmaktan çekinmek lazım

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
defender çok fazla ram ve cpu kullanıyor onu kapatmanı ve yerine başka bir antivirüs özelliklede kaspersky indirmeni öneriyorum

Önce insan olalım
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Kapat hocam hiç birşey olmaz yıllardan beri kapalı benim sorun olmadı. herhangi bir antivirüs programınada gerek yok keyfine bak

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kapat hocam hiç birşey olmaz yıllardan beri kapalı benim sorun olmadı. herhangi bir antivirüs programınada gerek yok keyfine bak
Trojan , Stealer vb. Programlar Varken Virustotalde Taratmak İyi Olur. Boşu Boşuna Bu Zamanlarda PC nizin Ve Diğer Bilgilerinizin Beamlenmesini İstemiyorsanız.

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
bence windows 10 da çok bir faydası yok. kapatmak en mantıklısı. hile tarzı uygulamalar kullanıyorsanız zaten açamazsınız

BİR TÜRK
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
hile kullanmıyorsan açık kalabilir ama hile kullanıyorsan kapatman gerek yoksa hileyi siler.

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hile kullanmıyorsan açık kalsın ben kapatıyorum hep

İzmirde Çalışmalarını Sürdüren Bir MC
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
yani bilgisayarına daha kolay virüs bulaşır öyle her hileyi kullanmıyorsan belirli kullandıgın hileler varsa hile acarken kapat bence sadece

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ben format atar atmaz regeditten direk kapatırım hizmetlerden'de durdurum sürekli herşeye ötüyor diye zaten heray'da format atıyorum.
Post automatically merged:

Deep freeze kurdum artık 1000mps up down internete geçtim geçeli daha iyi oluyor.

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Ben yıllardır hem windows defender hemde antivirüs kapalı kullandım hiç bir sorun veya bilgi hırsızlığına yakalanmadım . Windowsun güvenlik duvarı linux a göre çok zayıf

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
window defender always detecting the ***** and the cheat. so its normal for them to detect. also check on virus total first before downloading it.

Süper Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Bilgisayardan anlıyorsan direk kaldır Defender'ı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...