Windows Form

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Merhaba ben vb.net ( windows form ) dili üzerinden bir şöyle bir sistemi nasıl yaparım öğrenmek istiyorum. Yani şöyle ben bir hile kodladım sonrasında kaç kişinin açık olduğu ya da
bir giriş paneli yapmak gibi fakat mesala admin01 şifre 1234 o adı ve şifreyi sağdece 1 tane bilgisayar girebilir login panel yaptığım zaman nasıl yapabilirim? tam anlatamadım ama anlamışsınızdır zaten
Post automatically merged:

.

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
birazcık karışık olmuş sanki anlatmaya çalıştığın durum. Ben şöyle sorayım sen cevap ver ona göre elimden geldiğince bilgi aktarayım. Sanırım C# ile bir windows form application yazıyorsun ve bu programı başka bilgisayarlarda kullanacak, dolayısıyla sende üye yönetim paneli yapmak istiyorsun ve bunun hakkında bilgi istiyorsun doğru mudur? @ibrahimcelik

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
evet doğru fakat C sharp degil vb.net

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
hayır direkt Windows Form diye geçiyor hatta Görsel Programlama
Post automatically merged:

tam olarakda Visual basic windows form

Üye
6 HİZMET YILI
anladım hocam, vb .net ile yazmadım, vb6 dahi kullandım aslında zamanında, her neyse eğer üyeleri kontrol etmek için bir panel lazımsa bunu web tabanlı bir server aracılığıyla yapmanı tavsiye ederim, hem hazır paneller var, hem de .net ile entegrasyonu için çok fazla kaynak mevcut google üzerinde. Web tarafında php kullanabilirsin başlangıç için.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
tam anlamadim ama forumda bir kaç konu var kodlama öğrenmek için falan ordan yardım alarak bir kaç bişeyler başarabilirsin

Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
kanka mysql kullan mysql e kullanıcı adı şifre girişyaptımı diye seçenekler ekle işte veri tabanından kullanıcı adı ve şifreyi kontrol ettirerek giriş yaptır eğer girişyaptımı="" giriş yapsın ve girişyaptımıyı="1" yapsın eğer girişyaptımı="1" ise giriş yapmasın

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
burada yok diye biliyorum bu konu ile ilgili olarak bilgisayar kod yazılımı ile ilgili forum ve blog syfaları var oralara bakabilirsin

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Aslında basit her işlemine bir değer ataman gerekiyor mesela filezilla serverında admin dosyasını getir sonra ilk satırına admin kullanıcı adını yaz ikinci satırına şifreyi yaz daha sonra getir ve getir dediklerimi değere ata sonra if yapısıyla kontrol et bu kadar basit giriş yapıldığında adminlogin isimli bir dosyayı serverına yazdır ve 1 değerine ata eğer değer 1 ise uygulamayı tekrar açıp doğru şifreyi girse bile hata verir gibi gibi çok anlaşılır anlatmadım farkındayım özelden yaz yardımcı olurum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...