Onaylı Üye
Kesinlikle ve kesinlikle CombatFix A dan Z ye temizliyor.bazen silme işlemlerinde vs hatalı kodlar alıyorum baktığımda ise onarım yapmam ve bozuk dosyalar olduğunu söylüyor bunları temizlemek için program vs önerir misiniz ?
prosunu kullandım ama silmedim zararı var mıdır ?Advanced System Care, yükle tara düzeltme yap ve sonra kesinlikle tamamen kalkacak şekilde sil. Yüklü ve aktifd durumda kalmasın.
Bana göre, kaldıkça kendi kendine sorun çıkarıp tamir ediyor. Sırf silmeyelim diye.prosunu kullandım ama silmedim zararı var mıdır ?
En Yararlı ComboFix Reis Tavsiye Ederimbazen silme işlemlerinde vs hatalı kodlar alıyorum baktığımda ise onarım yapmam ve bozuk dosyalar olduğunu söylüyor bunları temizlemek için program vs önerir misiniz ?
ve driver booster iyi bir uygulama mı sizce ?
uyguladım teşekkür ederimProgramdan öte bir cmd'yi yönetici olarak çalıştır ve "sfc /scannow" yaz ve bitmesini bekle. Sonrasında ise yine yönetici olarak bir cmd çalıştır ve "DISM /online /cleanup-image /RestoreHealth" yaz ve bitmesini bekle. Sistemindeki çoğu sorunu çözecektir.
Ne demek umarım sorunun düzelmiştir.uyguladım teşekkür ederim
/sfc scannow
driver booster keyini bulabilirsin revo ile kaldırabilirsinbazen silme işlemlerinde vs hatalı kodlar alıyorum baktığımda ise onarım yapmam ve bozuk dosyalar olduğunu söylüyor bunları temizlemek için program vs önerir misiniz ?
ve driver booster iyi bir uygulama mı sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?