Videoda öyle gösteriyordu bende öyle yaptım ?yeniden başlattıgında sürüm yüklenmemişti nasıl oluyor ya? xd
senin yapman gereken isoyu indirip usb'ne rufus ile yazdırman
bundan sonra pc yi usb öncelikli başlatıp format atman gerekli
senin dediğin şekilde sürüm yükselmez veya düşürülemez
sürüm sadece format ile artırılıp düşürülür
format ile yaparsan çok daha sağlıklı olur kankamVideoda öyle gösteriyordu bende öyle yaptım ?
Tamam teşekkürlerformat ile yaparsan çok daha sağlıklı olur kankam
direkt usbne yazıp format at uğraşma o işlerle
Rica ederimTamam teşekkürler
o yüklenmiştir yüklenmemiş olamaz ki kendisini yeniden başlattıysa anlayamadım ne demek istediğiniMerhaba arkadaşlar ben aşağıdaki siteden win 10 Pro 1909 Sürümünü indirdim yeniden başlattığımda sürüm yüklenmemişti ve PC de yer kapladı nasıl silebilirim
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
dostum rufus ile flash belleğe uefi formatı ile format çekmen gerekliydiMerhaba arkadaşlar ben aşağıdaki siteden win 10 Pro 1909 Sürümünü indirdim yeniden başlattığımda sürüm yüklenmemişti ve PC de yer kapladı nasıl silebilirim
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Sorunu çözdüm hata bendeymişo yüklenmiştir yüklenmemiş olamaz ki kendisini yeniden başlattıysa anlayamadım ne demek istediğini![]()
ben de diyorum yükleme bittikten sonra nası yüklenmedi kaçıp dağa mı gidecek sanki hahahaSorunu çözdüm hata bendeymiş![]()
Yaptım teşekkürler MemoryHackers olmasa adam beni kekliyordu <3sürüm'ü kurarken disk kısmından diskinizi 'format'layın. ( tekrardan sağlıklı kurulum yapın)