Windows 10 un hangi sürümün önerirsin Home,Pro vsdostum bu benim laptop'um 2 gb ramli bir sistemdi işlemcisi de seninkinden daha kötüydü fakat bariz bir şekilde windows 10 da cihazım daha hızlandı ben sana windows 10'u tavsiye ediyorum
Bilgisayarımda SSD bulunuyor bu arada 240gbDostum, Win 8.1'de Kalmanı Tercih Ederim Bende Kısa Zaman Önce Win 10 Kullanıyordum Ve Oyunlarda Yüksek Derecede FPS Düşüşü Oluyordu Ama Win 8.1'e Geçince FPS'im Azalmıyordu Hem Sistemine de Bakarsak Win 10'u Kurmak Senin İçin Faydalı Olmayacaktır.
dostum eklemeyi unutmuşum üzgünüm, ben pro sürümünü kullanıyorumWindows 10 un hangi sürümün önerirsin Home,Pro vs
eğer ayrı hard disk var ise windows ssd kur oyunları vs. hard disk kur cillop gibiBilgisayarımda SSD bulunuyor bu arada 240gb
SSD bulunuyor sistemdeSSD bulunmuyorsa Windows 10 dışındaki sistemleri kullanmanızı tavsiye ederim. Uzun süre HDD ile Windows 10 kullandım fakat sistemdeki ağırlık gözle görülür şekilde hissediliyordu.
Teşekkürlereğer ayrı hard disk var ise windows ssd kur oyunları vs. hard disk kur cillop gibi
TeşekkürlerWindows 10 Pro kullan sorun çıkacağını fazla sanmam
Ben de öyle düşünüyordum teşekküler.windows 10 home sürümünü kurarsan en işlevsel ve performanslı bir işletim sistemini kurmuş olursun diye düşünüyorum
Sende home kurulu o zaman teşekkürler yorumun içinWindows 10 kaldırırmı diye düşünmene gerek yok. En düşük tipini indirip kurman yeterli. Yaklaşık 10-15 senelik bir laptop var bende windows 10 kurulu ve gayet akıcı.
Pro sürümünde güncellemeleri devre dışı bırakamadıkarlı için çok sıkıntı yaşayanları sundum.Siz bir sıkıntı yaşadınız mı ?dostum eklemeyi unutmuşum üzgünüm, ben pro sürümünü kullanıyorum
Hangi oyunda fps sorunu yaşadın ?win10 da fps sorunum olmuştu . bence 10 a geçme .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?