Çözüldü WindSharp çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar bende şöyle bir sorun var zed ile oyuna girdiğim zaman scritp ile çalışıyor oynuyorum AMA zed dışında lux morgana ezreal katarina vb. karakterler ile girince oyuna girmiyor anlamadığım bi şekilde şöyle oluyor oyuna giriyorum daha sonra alt tab atıyor script daha sonra ise oyuna tekrar girdiğimde daha doğrusu girmeye çalıştığımda siyah ekranda kalıyor
Hiç çalışmasa dicem bilgisayarımda sorun var ama zedde çalışıyo diğer karakterlerde çalışmıyor sebebini öğrenebilirmiyim ?

Çözüm
İyi forumlar muhtemelen bir kaç programınız eksikliğinden oluşuyordur.

Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi dx9 modunu işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın.
dx9.png
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sorun şöyle tam ekrandan pencerilye al oyuna gitdiignde aşagı atıcak biraz bekle sc yüklensin daha sonra tekrar gir bendede kastıgında öyle oluyo biraz sal düzelsin sonra gir çalışır

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
sorun şöyle tam ekrandan pencerilye al oyuna gitdiignde aşagı atıcak biraz bekle sc yüklensin daha sonra tekrar gir bendede kastıgında öyle oluyo biraz sal düzelsin sonra gir çalışır
Ya ben oyunun konusuna gittim siyah ekran probleminin yazısını gördüm d9x mi öyle bir şeydi onu yaptım öyle girdi ama yapmadan önce zedde girdiği için bunu yapmaya ihtiyaç duymamıştım

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
İyi forumlar muhtemelen bir kaç programınız eksikliğinden oluşuyordur.

Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
1-

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi dx9 modunu işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın.
dx9.png

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...