windsharp ezreal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
ezreal config paylaşabilecek birisi var mı yeteri kadar verim alamıyorum, sadece kaçmak için e atıyor, combo yaparken ne q ne w hiç bir şey basmıyor. baseult'de atmıyor.

Üye
5 HİZMET YILI
kanka 2 tane vardı diğerini denesene birde

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
MuhoValve cfg paylaştı onu forumda aratarak bulabilirsin ben onu kullanıyorum gayet iyi.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kanka windsharpdaki IDK iyi onu kullanmanı önenirim

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
lazy nın ezreal'ı İlah gibiydi q kacırmıyodu. adam menzıle gırdıgınde dırek yapıstırıyodu.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
config değilde 2. scripti kullanmanı öneririm o güzel

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bende eski lazy'nin sc'si de var, bunu da kullanıyorum eski lazynin scriptindeki adc'ler çok iyi gerçekten, özellikle ezreal kusursuz her maç en kötü quadra alıyorum. Windsharp ile kötü olmasa da lazy kadar iyi değil, yinede maç taşıyor yani gold eloda. Fakat lazy'nin de irelia, yasuo, zed, fiora falan bunlar kötü windsharp'a göre.

Toplane oynayacaksam windsharp açıyorum, adc oynayacaksam lazy'nin sc sini açıyorum

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bende eski lazy'nin sc'si de var, bunu da kullanıyorum eski lazynin scriptindeki adc'ler çok iyi gerçekten, özellikle ezreal kusursuz her maç en kötü quadra alıyorum. Windsharp ile kötü olmasa da lazy kadar iyi değil, yinede maç taşıyor yani gold eloda. Fakat lazy'nin de irelia, yasuo, zed, fiora falan bunlar kötü windsharp'a göre.

Toplane oynayacaksam windsharp açıyorum, adc oynayacaksam lazy'nin sc sini açıyorum
lazy nerden varda sende knk

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
he ish ezrael if u use script u will delete them

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...