Herhangi bir açıklama görmedim ben discord dahenüz yeni geldi elbette bunu düzenleyeceklerdir
O ayarla oynadım herhangi bir etkileme yapmadı 90 150 arası fps alırdım 35 40 dan yukarı çıkmıyor windsharp ile sanırım sadece benim değil herkesin problemiBu sorunu biraz da olsa düşürmek istiyorsanız eğer FPS balancer gibi bir ayar olucak scriptte onu kapayın ayrıca örnekleme olarak söylüyecem siz kendinize göre ayarlarsınız
Oyunda normalde 120 fps alıyorsanız ve aşırı drop yiyorsanız 60 fps sabit ayara çekerseniz oyunda daha az drop yersiniz yani max fps ile droptaki fark azalır öyle kullanmanızı tavsiye ederim ben normalde min 243 fps alıyorum lolde sc kullanırken sabit 120 fps e cekiyorum en düşük 100 e iniyor fps'im.
Kardeşim sen onaylı üye bile değilsin nasıl kullanıyorsunda hile hakkında bi yorum yapabiliyorsun allah aşkına diyorum artık kullanmayanlar gereksiz yorum yapmasınçok fps düşürüyor inşallah düzelir ilerde
Dediğim şeyleri ben kendimde uyguladım ve cidden çözdü sorunumu sizde işe yaramaması üzdü büyük ihtimalle sistemsel farklardan dolayı sizde daha ağır oluyor.O ayarla oynadım herhangi bir etkileme yapmadı 90 150 arası fps alırdım 35 40 dan yukarı çıkmıyor windsharp ile sanırım sadece benim değil herkesin problemi
sohbette memoryhackers yazısını görüyorsan hile çalışıyor demektir. f7'e basıp drawları aç ve shifte bas. menu çıkacaktır. çıkmazsa sorun virüs programlarını kapa ve ad block kullanmadığından emin olup hileyi sil tekrar yükle. yine sıkıntı yaşıyorsan visual dosyalarının eksiksiz olduğundan emin ol.beyler bende script açılmıyo yardım
Hilrnin zımbırtı dediğiniz şeyleri totem yerleri skill süreleri base süresi spell durumu bunlar önemli şeyler benceoyun içerisinde fps kaybetmemek için f7 tuşuna basarak hilenin zımbırtılarını kapatın fps kaybını önlersiniz
kardeşim sen onaylı üye değilsin nerenden açıyorsun hileyi boş mesaj atmayın artıkarkadaşlar o kadar düşük fps vermiyor ben normalde 100 fps alıyorum sc açıkken en fazla 50 60 oluyor yeterli bence