Windsharp Fps

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

QQS

Yaşa pislikler gibi
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
8 HİZMET YILI
Windsharp fpsi önemli derecede düşürüyor layzsharp bu kadar düşürmüyordu herhangi bir güncelleme gelicek mi?

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
henüz yeni geldi elbette bunu düzenleyeceklerdir

White is destined to be dirty Black is to blame
Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Bu sorunu biraz da olsa düşürmek istiyorsanız eğer FPS balancer gibi bir ayar olucak scriptte onu kapayın ayrıca örnekleme olarak söylüyecem siz kendinize göre ayarlarsınız

Oyunda normalde 120 fps alıyorsanız ve aşırı drop yiyorsanız 60 fps sabit ayara çekerseniz oyunda daha az drop yersiniz yani max fps ile droptaki fark azalır öyle kullanmanızı tavsiye ederim ben normalde min 243 fps alıyorum lolde sc kullanırken sabit 120 fps e cekiyorum en düşük 100 e iniyor fps'im.

QQS

Yaşa pislikler gibi
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bu sorunu biraz da olsa düşürmek istiyorsanız eğer FPS balancer gibi bir ayar olucak scriptte onu kapayın ayrıca örnekleme olarak söylüyecem siz kendinize göre ayarlarsınız

Oyunda normalde 120 fps alıyorsanız ve aşırı drop yiyorsanız 60 fps sabit ayara çekerseniz oyunda daha az drop yersiniz yani max fps ile droptaki fark azalır öyle kullanmanızı tavsiye ederim ben normalde min 243 fps alıyorum lolde sc kullanırken sabit 120 fps e cekiyorum en düşük 100 e iniyor fps'im.
O ayarla oynadım herhangi bir etkileme yapmadı 90 150 arası fps alırdım 35 40 dan yukarı çıkmıyor windsharp ile sanırım sadece benim değil herkesin problemi

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
yeni geldi muhtellen gücenllemede gelecektir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
oyun içerisinde fps kaybetmemek için f7 tuşuna basarak hilenin zımbırtılarını kapatın fps kaybını önlersiniz

White is destined to be dirty Black is to blame
Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
çok fps düşürüyor inşallah düzelir ilerde
Kardeşim sen onaylı üye bile değilsin nasıl kullanıyorsunda hile hakkında bi yorum yapabiliyorsun allah aşkına diyorum artık kullanmayanlar gereksiz yorum yapmasın
Post automatically merged:

O ayarla oynadım herhangi bir etkileme yapmadı 90 150 arası fps alırdım 35 40 dan yukarı çıkmıyor windsharp ile sanırım sadece benim değil herkesin problemi
Dediğim şeyleri ben kendimde uyguladım ve cidden çözdü sorunumu sizde işe yaramaması üzdü büyük ihtimalle sistemsel farklardan dolayı sizde daha ağır oluyor.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
beyler bende script açılmıyo yardım
sohbette memoryhackers yazısını görüyorsan hile çalışıyor demektir. f7'e basıp drawları aç ve shifte bas. menu çıkacaktır. çıkmazsa sorun virüs programlarını kapa ve ad block kullanmadığından emin olup hileyi sil tekrar yükle. yine sıkıntı yaşıyorsan visual dosyalarının eksiksiz olduğundan emin ol.

QQS

Yaşa pislikler gibi
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
8 HİZMET YILI
oyun içerisinde fps kaybetmemek için f7 tuşuna basarak hilenin zımbırtılarını kapatın fps kaybını önlersiniz
Hilrnin zımbırtı dediğiniz şeyleri totem yerleri skill süreleri base süresi spell durumu bunlar önemli şeyler bence

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
yakın zamanda düzelir zaten gelecek de özelliklerde gelcekmiş :D

Uzman Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
lazy de bende fps sorunu yaşamıyordum bunda f7 basarak oynuyorum artık güncelleme gelene kadar yapacak bi şey yok.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
arkadaşlar o kadar düşük fps vermiyor ben normalde 100 fps alıyorum sc açıkken en fazla 50 60 oluyor yeterli bence

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
sen yönetici olarak çalıştırmayı dene ve videolu anlatım var tekrar bi izle istersen

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
dostum bu benim yan hesabım büyük başlıklı günaydın yazdım 1 gün ban attılar kimseye yalancı muamelesi yapma boş yapan sensin

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hilede çok fazla menü var bana göre lazzy gibi basit olsun gereksiz şeyler kaldıkrılsın

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
normalde 100fpsle oynuyorum sc ile kaç olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...