WindSharp Kullanım Ve Ban Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Dostum benim sana bu üslupla konuşmamın sebebi senin de başka bi arkadaşa çok biliyormuş gibi cevap yazmandı. Çok istiyorsan özelden bir mesaj bırak kek in adını paylaşıyım yapımcıları (crackleyenler) da türk ve banlatmıyor. Kimseye yalan borcum falan yok. Hala daha inanmıyorum diyosan gel senle birlikte hileyle oynadıgım mac gecmisini birlikte izleyelim hatta üstüne aynı hesapla bi de duo atalım da inan bana :) 3 aydır ban man yok. Ayrıca bir şey biliyormuşum gibi konuştuğumu veya bildiğimi iddia ettiğimi sanmıyorum. Oku tekrar mesajımı asıl sen cok bir sey biliyormus gibi bilmedigin hic bir sey yokmus gibi ya piyasada banlatmayan hile mi var hadi lan ordan yazmıssın
kanka olmaz köklüce bir değişime gitmesi lazım ilk olarak her ne kadar açık kaynak kodlu yapmasalar da Sırf türkiye'den değil Dünya genelinden siteye trafik var bu da şu demek iyi kötü sadece TR Server'ı değil tüm server ve insanlar bu siteyi kullanıyor bu siteden hile indiriyor ve hit kasmak adına veya daha üzücü boş yorumcuları durdurmak adına ne yazık ki Üye olmanın yeterli olduğu bir sistem getirdiler erişim için dolayısıyla gelen geçen herkes kullanabiliyor oldu herhangi bir Riot anticheat elemanının dosyaya ulaşmış olması içten bile değil kaldı ki Enject ettikleri çekirdek ve enjektör detect zaten eski bir çekirdeği yeniden derleyip adam edip paylaştılar sıfırdan yazmadılar (şayet yazdılarsa da riot çok seri fixlemiş olacak ki bu da yine her önüne gelen kullanabildiği için (durumdan şikayetçi değilim paylaşmak güzeldir )) kısacası baştan o enjekte edilen SCRİPT'in yürütülmesini sağlayan Core programın yeniden yazılması enjekte etme yönteminin ve programının değişmesi gerekiyor öyle basit değil çünkü rapora göre ya da şüpheli bir enjectore ya da dll ismini yakalayıp ban atmıyor direkt yöntemi kullanılan scripti kendi yapmış gibi biliyor rito o yüzden Detect durumda ama Ban dalgası olmadıkça şansa da bağlı biraz 1 ay hatta rekorum 42 gün ama 2 ay 3 ay oynadım diyenler var dayanıyorsun bayağı. umarım merakını gidermişimdir kanka Çok uğraştırıcı bir iş kaldı ki anticiheat ekibi boru değil rito'nun en iyiyim diyen t0ir veya L# external biile ban yediriyor ki L#External adı üzerinde external yani oyuna dahi inject olmadan dışarıdan çalışan bir yöntem kullanıyor. (L#'ın referans kodlu dönemini özlüyorum aslında iyiydi o zamanlar (joduskanınki ama)hem kata tam scriptlik heroydu o zamanlar hem kalista nerf üstü nerf yerken soslu nerf almamıştı falan mainliyordum kite sistemiyle L#'da ) neyse iyi forumlar
baktım belirttiğin texti bulamadım anlam aynı olsada mesaj farklı şimdi dönelim benim yazımdan seninkine bak ne diyorum

EĞER birazcık bile sözünün arkasında duracaksan aç hesap sıfır veya 30'dan oyna fark etmiyor 2 ay boyunca 3 ay boyunca ne kadar temenni ediyorsan ban süresini nicki yolla OPGG,POROFESSOR vb. sitelerden herkes görsün dm niyetim olsa atardım zaten emre diye bir eleman vardı satan senin dediğin şekilde bir de iridium var

⚓ Captain⚓
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Geçen yaz Lazysharp kullanıyordum yaklaşık olarak 60 maç oynamışımdır derecelide dahil olmak üzere ve ban yememişti. Bu yıl okul işleri bittikten sonra baktığımda lazysharp kapanmış ve windsharp açılmış denemek istedim 7. maç sonrası ban yedi. Buradan şunu çıkarttım forum çok hızlı bir şekilde ün yayıyor çok fazla talep artması yaşanmış. Bunu önüne geçmek için foruma kayıt süresi mesaj sayısı gibi bazı kriterler ciddi manada arttırılmalı yani herkes için erişime açık olmamalı (Şu an ki üye mesaj sayısından bahsediyorum). Mesaj sayısı 500 olsun kayıt süresi 1 ay olsun demek istiyorum veya buna benzer farklı bir önlem alınması gibi. Yoksa dediğin gibi eskiden bazı online oyunlarda hile için cheat enginenin ismini değiştirip giriyorduk. Senin dediğinde bu mantık sanırım hilenin taban ve exe adlarını değiştirmek ya çok kısa bir vade de işe yarar belki de yaramaz derecededir. Çünkü her yeni gelişen hile ile oyun firmaları da hile karşıtı yazılımlarını geliştiriyor mesela hwid banı atıyolar ve bu sayede çok kısa sürede ban yiyorsun değişen bir şey olmuyor. Benim dediğim önermede ise mantık şu şekilde ilerliyor buraya belirli kriterli üyeler kullanaca şekilde yapıldığı zaman o üye zaten oyun içerisinde çok fazla belli etmeyecek şekilde oynarsa hilenin de ömrü o kadar fazla artar diye düşünüyorum. Diğer türlü yeni üye olan birisi direkt yaklaşık 1 saatte konuyla alakasız çok fazla spam saçma mesaj atıyor ve hileyi kullanıyor ban yemesi onun için sorun olmuyor olabilir ama hileyi kullanalar açısından sıkıntı yaratıyor bu durum. Umarım kendimi ifade edebilmişimdir. Teşekkür ederim.

caredoff
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Para vermek istemiyorsak mecbur beklemek zorundayız yapıcak bişey yok maalesef. Ayrıca piyasadaki hileler şu anda oldukça pahalı

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
undedected var ama fiyatları çok pahalı.
kanka external çalışan L# var şu an ister bayilerden ister kendisinden alabilirsin ama onlar bile ban dalgası geldiğinde banlıyor şu an ud olsa da (kaldı ki tamamlanmamış sc eksiği çok) rekl@@m olmasın diye vermiyorum da satış sitelerini ve bayilerini external çalıştığı halde banlatıyor demek istediğim o kralı gelsin hepsi birbirinin aynısı aynı mermerin laciverti diyeyim Elobuddy ve Joduskanın L# döneminden beri gerçekten kelimenin tam anlamıyla UD bir script gelmiyor kaldı ki onlarda rito bile çözüm bulamadığı için açılan davalarla kapanan büyük gerçektne çok büyük hilelerdi milyondolarlar veremeyeceklrei için riot'a durdurdular işleri. şu yazımda demek istediğimi anladın mı bilmiyorum uzatmak istemiyorum çünkü ama Private yazmadıysan yok garantisini veririm tek Dalgaya bakıyor gün içinde default banlatmasa dahi enject yöntemiyle scriptiyle falan banlatmasa bile dalgada banlatıyor security'den alanların isteği üzerine bütün alımlar iade edildi undetect garantisi vardı koskoca securirtc***** bile yan bastı external çalışan sc ban dalgasıyla eridi gitti diye kullanıcı sayısı 1000e ulaşmışken şu an 200-500 civarı toir kreklerini de kullanıp UD zanneden ve inatlaşan insanlara daha çok üzülüyorum satıcılar bizzat söylüyor UD olmadığını (2 tane türk hariç zaten biri emre sunucusuna insan toplamaya çalışıyor 2 saat 3 saat free veriyor global fiyattan satıyor bir de çakal totalde zaten 9 türk satıcı var kreklisinden bayisinie kadar) bu 2 para meraklısı dışında UD olduğunu iddia eden yok satıcılar arasında kaldı ki ilk yazımdan beri bahsediyorum L#'ın şu anki external versiyonu dahi ban dalgasında banlattı binlerce insanı para iadesi yapmak zorunda kaldılar YTS diye de geçer zarten biliyorsundur tam olarak hangisi olduğunu anla diye isim verdim

Üye
5 HİZMET YILI
hayır öyle olmaz zaten sadece script değil baya script açıp ban yediysen kayıtta kaldığın için bir şey değişmiyor

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
ismini yada ona uyumlu şeyleri değiştirdin diyelim ama riotun bambaşka bir koruma sistemi var ne kadar değiştirirsen değiştir yada öyle birşey olursa yine fix lenir yani o güncellemeye göre hileler yenileniyor yapsan bile nafile

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
kanka external çalışan L# var şu an ister bayilerden ister kendisinden alabilirsin ama onlar bile ban dalgası geldiğinde banlıyor şu an ud olsa da (kaldı ki tamamlanmamış sc eksiği çok) rekl@@m olmasın diye vermiyorum da satış sitelerini ve bayilerini external çalıştığı halde banlatıyor demek istediğim o kralı gelsin hepsi birbirinin aynısı aynı mermerin laciverti diyeyim Elobuddy ve Joduskanın L# döneminden beri gerçekten kelimenin tam anlamıyla UD bir script gelmiyor kaldı ki onlarda rito bile çözüm bulamadığı için açılan davalarla kapanan büyük gerçektne çok büyük hilelerdi milyondolarlar veremeyeceklrei için riot'a durdurdular işleri. şu yazımda demek istediğimi anladın mı bilmiyorum uzatmak istemiyorum çünkü ama Private yazmadıysan yok garantisini veririm tek Dalgaya bakıyor gün içinde default banlatmasa dahi enject yöntemiyle scriptiyle falan banlatmasa bile dalgada banlatıyor security'den alanların isteği üzerine bütün alımlar iade edildi undetect garantisi vardı koskoca securirtc***** bile yan bastı external çalışan sc ban dalgasıyla eridi gitti diye kullanıcı sayısı 1000e ulaşmışken şu an 200-500 civarı toir kreklerini de kullanıp UD zanneden ve inatlaşan insanlara daha çok üzülüyorum satıcılar bizzat söylüyor UD olmadığını (2 tane türk hariç zaten biri emre sunucusuna insan toplamaya çalışıyor 2 saat 3 saat free veriyor global fiyattan satıyor bir de çakal totalde zaten 9 türk satıcı var kreklisinden bayisinie kadar) bu 2 para meraklısı dışında UD olduğunu iddia eden yok satıcılar arasında kaldı ki ilk yazımdan beri bahsediyorum L#'ın şu anki external versiyonu dahi ban dalgasında banlattı binlerce insanı para iadesi yapmak zorunda kaldılar YTS diye de geçer zarten biliyorsundur tam olarak hangisi olduğunu anla diye isim verdim
Benim arkadaşım eloc*rry kullandı discord üzerinden bana yayın açtı performans olarak çok iyi ayrıca şuan euw de elmas henüz ban yok ama fiyat olarak pahalı olduğunu ve slot usulü satıldığını söyledi.

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
baktım belirttiğin texti bulamadım anlam aynı olsada mesaj farklı şimdi dönelim benim yazımdan seninkine bak ne diyorum

EĞER birazcık bile sözünün arkasında duracaksan aç hesap sıfır veya 30'dan oyna fark etmiyor 2 ay boyunca 3 ay boyunca ne kadar temenni ediyorsan ban süresini nicki yolla OPGG,POROFESSOR vb. sitelerden herkes görsün dm niyetim olsa atardım zaten emre diye bir eleman vardı satan senin dediğin şekilde bir de iridium var

Kanka o mesajdan bahsetmedim. Yusuf diye arkadaş var ya piyasada undetect hile var yazmış sana sen de bi tane bile undetect yok demişsin ona binaen yazdım. Herkese göstermek için 30 a kadar kasamam zamanım yok dediğim gibi kimseye yalan borcum yok elmas elo smurf acc de takılırım genelde keyfine. Bahsettiğim script paid ve public degil ayrıca cracked. Ban atmaması icin ayrı bi methodları var fakat tam olarak ne oldugunu bilmiyorum ban atan sürümünü de cıkarmıslar isteyen de onu kullanıyor. Ekstra drawing ler falan acık hilenin köklenmiş versiyonu sanırsam ben hic bulasmadım. Her neyse kanka yine de şunu bil istedim ban atmayan hileler mevcut gel gör ki para vermeden kullanamıyoruz ki doğal olan da bu. Ne memoryhackersı ne de baska birini suclayamayız adamlar public hizmet veriyor olucak bu kadarı. Zamanında 3 aydan fazla da lazysharp ile grandmaster-cha eloya kadar kastım geçenlerde işte ta ki lazysharp detect oldu herkes ban wave falan sandı cart curt derken benim hesap da kül oldu. Birbirimizi bu tarz boş bir muhabbet icin kırmaya gerek yok dm niyetin yok anladım yine de ismini atarım en azından 1 tane ban atmayan hile olduguna dair bilgilenmis olursun.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
3 aydır kullanıyorum ban yemedim bu da demek oluyor ki undetected, daha fazla konuşmama gerek olduğunu zannetmiyorum laf ebeliği yapıyosun .D

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
kim yapıyor oğlum kime göre banlatmıyor ne kreklerinde ne orjinal 2 dağıtıcısında temiz sürüm var ikisinin de satıcısı ban yedirtiyor diye basbas bağırıyor piyasa undetect script yok
knk zaten hile kullanıp da banı tatmamak olmaz, ama bazı sitelerde paid scriptler daha uzun süre dayanıyor -1 2 gün değil de 1 2 ay gibi-. Tüm olay bu yani

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ya şimdi siteden siteye fark edermi onu merak ettim
ediyor, fakat isim vermek maalesef yasak, tabii ki de banlatmayan birden fazla script var ama benim kullandığım başka bir scriptin rework hali. Orjinali banlatıyor ama başkasının yaptığı rework banlatmıyor, öyle düşün.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bence bunun hakkında birşey yapmaları gerekiyor hile yapıyor ama site hiç bir şekilde o hile çalışmıyorsa sıkıntı

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
knk zaten hile kullanıp da banı tatmamak olmaz, ama bazı sitelerde paid scriptler daha uzun süre dayanıyor -1 2 gün değil de 1 2 ay gibi-. Tüm olay bu yani
ben de onu diyorum süre farkı yok daha uzun dayanması undetect olduğu anlamına gelmiyor toir son 4-5 aydır uzak banlardan hele de cacheleri silince ama o kadar ban dalgası geldiği gibi banlatacak zaten bunu anlatmaya çalışıyorum tutturmuşlar 2 ay 3 ay kullandılar diye undetect diyorlar ya googlede toir diye aratınca boğa çıkacağına script satıcıları çıkıyor UNDETECT olma ihtimali kaç olabilir ki zaten tamamıyla :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Peki ben senin kullandığın scriptin adını nasıl öğrenebilirim :D DC ekler misin FURKAN#6497

ediyor, fakat isim vermek maalesef yasak, tabii ki de banlatmayan birden fazla script var ama benim kullandığım başka bir scriptin rework hali. Orjinali banlatıyor ama başkasının yaptığı rework banlatmıyor, öyle düşün.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ben de onu diyorum süre farkı yok daha uzun dayanması undetect olduğu anlamına gelmiyor toir son 4-5 aydır uzak banlardan hele de cacheleri silince ama o kadar ban dalgası geldiği gibi banlatacak zaten bunu anlatmaya çalışıyorum tutturmuşlar 2 ay 3 ay kullandılar diye undetect diyorlar ya googlede toir diye aratınca boğa çıkacağına script satıcıları çıkıyor UNDETECT olma ihtimali kaç olabilir ki zaten tamamıyla :D
ya kardeşim ben 3 ay boyunca ban yemedim ama owner 6 ay boyunca hiç bir ban olmadığını söylüyor? Ulan ona bakılırsa hiçbir hilenin garantisi yok her hile yıllar sonra banlatabilir hiçbir hile undetected değil anlamına mı geliyor? O zaman undetected kavramı neden var? saçmalamayı kes artık boş insan.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
ya kardeşim ben 3 ay boyunca ban yemedim ama owner 6 ay boyunca hiç bir ban olmadığını söylüyor? Ulan ona bakılırsa hiçbir hilenin garantisi yok her hile yıllar sonra banlatabilir hiçbir hile undetected değil anlamına mı geliyor? O zaman undetected kavramı neden var? saçmalamayı kes artık boş insan.
senin aksine bana sana hakaret etmeden basitçe anlatıcam

yönlendirme ve escape yapılarak (bak yeniden derlenerek değil)CR@CKLENEN hile'nin enject yönteminin değiştirildiğini söylüyorsun çelişki gözüne çarpıyor mu bilmem ama kendimi yormicam seviyen belli bilgin belli inadın zaten ortada he haklısın diyip geçicem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...