Arkanda
Ultra Üye
windsharpta ne gibi özellikler vardı?Öncelikle selamlar aşşa yukarı 1 1.5 script kullanıyorum ilk başladığım zamanlar windsharp vardı gayet güzeldi şimdi lpreborn var iyi güzel hile ama update almıyor eskiside çok fazla özellik varken bunda yok şimdi soruma gelelim scripte ekstra bişey eklemek için uğraşıyor mu yetkililer yoksa sadece fix yemediği sürece sıkıntı yok paralı scriptle bir tutmuyorum ama paralılara bakınca her patch yama geliyor ve reklam olmasın ama t*** den bahsediyorum bilen bilir her yeni çıkan şampiyona anında script geliyor bunun hakkında bilgilendirirseniz sevinirim
bonus : bildiğiniz güzel bi config var mı
skill tutturma ayarı nerden ayarlarnııyor pritectinon ayarları galiba
(lütfen yorum kasmak için yazı yazmayın cidden deneyip onayladığını şeyler için yazın)
ekstra görüş bence yorum atmada da yazı yazma sınırı olmalı mesela seçkin üye hilesi olan bi konuya sadece seçkinler yazı yazabilmeli
Post automatically merged:
ama çokta belli ediyor xerathben windsharp ile mastera çıktığımı hatırlıyorum xerathtta kaçırdığı skill yoktu. fakat lpreborn öyle değil plat ligdekilerle eşdeğer oynuyor. xerath skill tutturamıyor. xerath örnek veriyorum çünkü en sabit script herosu