Windsharp özlendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Öncelikle selamlar aşşa yukarı 1 1.5 script kullanıyorum ilk başladığım zamanlar windsharp vardı gayet güzeldi şimdi lpreborn var iyi güzel hile ama update almıyor eskiside çok fazla özellik varken bunda yok şimdi soruma gelelim scripte ekstra bişey eklemek için uğraşıyor mu yetkililer yoksa sadece fix yemediği sürece sıkıntı yok paralı scriptle bir tutmuyorum ama paralılara bakınca her patch yama geliyor ve reklam olmasın ama t*** den bahsediyorum bilen bilir her yeni çıkan şampiyona anında script geliyor bunun hakkında bilgilendirirseniz sevinirim

bonus : bildiğiniz güzel bi config var mı
skill tutturma ayarı nerden ayarlarnııyor pritectinon ayarları galiba

(lütfen yorum kasmak için yazı yazmayın cidden deneyip onayladığını şeyler için yazın)
ekstra görüş bence yorum atmada da yazı yazma sınırı olmalı mesela seçkin üye hilesi olan bi konuya sadece seçkinler yazı yazabilmeli
windsharpta ne gibi özellikler vardı?
Post automatically merged:

ben windsharp ile mastera çıktığımı hatırlıyorum xerathtta kaçırdığı skill yoktu. fakat lpreborn öyle değil plat ligdekilerle eşdeğer oynuyor. xerath skill tutturamıyor. xerath örnek veriyorum çünkü en sabit script herosu
ama çokta belli ediyor xerath

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Eskiden ne iyi değildi ki ama buda iş görür gibi

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
windsharp harbi iyi ama bidaha zor gibi, challenger configini denemediysen ona bir bak

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
aga hilenin az olduğu zamanlar challenger olduğum ve mutlu olduğum zamanlar ayrıca gelmiş geçmiş en iyi script lazysharpdır :D

live together die alone
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
aga hilenin az olduğu zamanlar challenger olduğum ve mutlu olduğum zamanlar ayrıca gelmiş geçmiş en iyi script lazysharpdır :D
gelmiş geçmiş en iyi script lazysharp değildir. 2015-2016 tayfa bilir en iyi script EloBuddy'dir.

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Lprebornda skill tuturma ayalarını bilen varsa gerçekten söylesin ve detaylı video çeksin bağış falan atarım yani kaç para istiyosa veririm harçılık

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
En iyi hile hepsinin atası olan joduska #L siydi şuanda lpreborn gayet iyi kullanın işte

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Öncelikle selamlar aşşa yukarı 1 1.5 script kullanıyorum ilk başladığım zamanlar windsharp vardı gayet güzeldi şimdi lpreborn var iyi güzel hile ama update almıyor eskiside çok fazla özellik varken bunda yok şimdi soruma gelelim scripte ekstra bişey eklemek için uğraşıyor mu yetkililer yoksa sadece fix yemediği sürece sıkıntı yok paralı scriptle bir tutmuyorum ama paralılara bakınca her patch yama geliyor ve reklam olmasın ama t*** den bahsediyorum bilen bilir her yeni çıkan şampiyona anında script geliyor bunun hakkında bilgilendirirseniz sevinirim

(lütfen yorum kasmak için yazı yazmayın cidden deneyip onayladığını şeyler için yazın)
ekstra görüş bence yorum atmada da yazı yazma sınırı olmalı mesela seçkin üye hilesi olan bi konuya sadece seçkinler yazı yazabilmeli
daha hala kullanamadım umarım bende kullanıcam

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI

evet ya ne kullanırdım ama yerini lpreborn aldı artık

[̲̅H̲̅][̲̅I̲̅]̇[̲̅L̲̅][̲̅E̲̅]
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Lazzsharp çok güzeldi be.. ne zamanlardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...