Çözüldü WindSharp Vayne hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Beyler Vayne orman donerken felan gayet iyi q kullanıyor ama adamlara dalarken sadece dodgelerken q atıyor diger türlü hiç bir şekilde q basmıyor ayarlarda açık nedendir acaba bozukmu ?

Çözüm
ben challanger configi kullaniyorum adama dalarken atiyor devamida geliyor ondan sonra, acaba challanger configi indirip sadece vayne configini degistirip tekrardan dener misin dostum
Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
scriptte vayne kombosunda q atıyor r atmıyor dıye bılıyorum hocam yanlışım varsa düzeltsinler

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Q atıyor ustam duvara sersemlettikten sonra kullanıyor özellikle dikkat ettim yalnız ultiyi kullanamıyorum

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
scriptte vayne kombosunda q atıyor r atmıyor dıye bılıyorum hocam yanlışım varsa düzeltsinler
Yok r atısında hiç sıkıntı yok kaç kişiye ayarladıysan o sayıyı gorunce r basıyor ama sadece High yaptıgım yetenekleri dodgelemek için q atıyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ben challanger configi kullaniyorum adama dalarken atiyor devamida geliyor ondan sonra, acaba challanger configi indirip sadece vayne configini degistirip tekrardan dener misin dostum

Son düzenleme:
Çözüm
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
ben challanger script kullaniyorum adama dalarken atiyor devamida geliyor ondan sonra, acaba challanger configi indirip sadece vayne configini degistirip tekrardan dener misin dostum
Allah Allah ya bende onu kullanıyorum zaten bende mi sıkıntı var die onu indirdim oda atmıyor diger charlar mükemmel ama bi türlü vayne q kullanmıyor dodgelemek dısında var bi sıkıntı anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...