16 Ağu 2018 #1 ViserysTR V Üye Katılım 13 Ağu 2018 Mesajlar 33 Çözümler 1 Tepki puanı 3 Yaş 26 7 HİZMET YILI Arkadaşlar bir sorum olcak şimdi wolftüde Dövme hilesi veya Pençe hilesi olabilirmi ? böyle bişey hani value yada dword vipde karşımıza çıkarmı acaba ?
Arkadaşlar bir sorum olcak şimdi wolftüde Dövme hilesi veya Pençe hilesi olabilirmi ? böyle bişey hani value yada dword vipde karşımıza çıkarmı acaba ?
18 Ağu 2018 #21 HazretiVeigar H Üye Katılım 16 Ağu 2018 Mesajlar 7 Tepki puanı 1 Yaş 24 7 HİZMET YILI ViserysTR' Alıntı: Hayır kardeşim dword lite kullandınmı hiç bilmiyorum ama laviathan da bahamada sorunsuz çalışıyor Genişletmek için tıklayın ... Bende çalışmamış olabilir ama bayadır kullanıyorum ve çalışmıyodu şuanda denemedim ama girip bi deniyim yine Oyla 0 Olumsuz oyla
ViserysTR' Alıntı: Hayır kardeşim dword lite kullandınmı hiç bilmiyorum ama laviathan da bahamada sorunsuz çalışıyor Genişletmek için tıklayın ... Bende çalışmamış olabilir ama bayadır kullanıyorum ve çalışmıyodu şuanda denemedim ama girip bi deniyim yine