Depo wolftü Dword Vip Hack v6.0 Karakter Hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar dword v6 versiyonunda karakter hilemizde olacak (oda kurucusu olmanıza gerek yok). Hangi karakterlerin eklenmesini istiyorsanız lütfen kırmızı takım mı yoksa mavi takım mı olduğunu söylemeyi unutmayın ismini söylerken :) Birde mümkünse valuesinide yazın. Eğer valuesini bilmiyorsanız yada internette yoksa ben bulurum sıkıntı değil.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Cvp: wolftü Dword Vip Hack v6.0 Karakter Hack

Kafana Göre :) 

Üye
10 HİZMET YILI

Yasaklı eşya ! Diye atmaz umarım :)

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Yasaklı eşya hile olmadanda atıyor bazen.

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI

Rizgal' Alıntı:
Yasaklı eşya ! Diye atmaz umarım :)
Atmaz kardeşim merak etme sen :angel: Biz burda gönlünüz olsun diye uğraşıyoruz ben wolftü 4-5 sene önce falan oynardım o zaman sarıyordu ne zaman nakit devreye girdi oyunun amına koyuldu adama 3 kere kafa atıyorum ölmüyor :D Hey gidi eskiden az mı yıkım oynardık ne biçim sarıyordu 4 tane kurt vardı :D İşte hayatlar böyle. Şuan oynamıyorum o yüzden oyunla ilgili pek bir bilgim yok hangi karakterler var vs hiçbir şey bilmiyorum shoptaki tüm karakterlerin valuesini alırım ama millet hangi karakteri şuan çok seviyor vs bilmiyorum o yüzden böyle bir konu açtım sizde yardımcı olursanız sevinirim sonuçta bunu biz kullanmayacağız siz kullanacaksınız dimi ama :)

Üye
10 HİZMET YILI
nader11ndeu yu yıkım modunda tanımıştım. beni bi siteye çağırmıştı adını tam hatırlamıyorum ama ondan sonra sessiz.com , sessiztr.com felen vardı :D

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Baya eskilerdensin sen :D Nasılsın görüşmeyeli :D

Üye
10 HİZMET YILI
Hala wolftü oynadığıma göre bi değişiklik yok :D

Üye
10 HİZMET YILI

Karakter hile diger oyuncularıda etkilio hangi karakteri secersn odadaki adamlarin canida senle ayni oluo o sorun duzelcekmi bide insan insanda envanter hacki acinca 0 can oluo odami ayni :)

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI

#Titancore' Alıntı:
Karakter hile diger oyuncularıda  etkilio hangi karakteri secersn odadaki adamlarin canida senle ayni oluo o sorun duzelcekmi bide insan insanda envanter hacki acinca 0 can oluo odami ayni :)

0 can meselesi ne yazıkki aynı :d Ama o oyuna mode hackla deathmatch ayarlayıp girincede deatchmatcC yaparsan oyun bitene kadar canın normal. Ama başka bir çözüm bulmaya yakınız diyebilirim. Ayriyetten karakter hilesinde öyle bir sorun yok :D

Üye
10 HİZMET YILI

Nader11ndeu' Alıntı:
#Titancore' Alıntı:
Karakter hile diger oyuncularıda  etkilio hangi karakteri secersn odadaki adamlarin canida senle ayni oluo o sorun duzelcekmi bide insan insanda envanter hacki acinca 0 can oluo odami ayni :)

0 can meselesi ne yazıkki aynı :d Ama o oyuna mode hackla deathmatch ayarlayıp girincede deatchmatcC yaparsan oyun bitene kadar canın normal. Ama başka bir çözüm bulmaya yakınız diyebilirim. Ayriyetten karakter hilesinde öyle bir sorun yok :D

Bilgii icin tesekurler

Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI

Abi Link Ne zaman Gelir :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...