wolftü envantere girdikten sonra kasma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar wolftü(hilesiz) oynuyorum fakat hiç kasmıyor ama envantere girdikten sonra kasma meydana geliyor sebebini bilen varmı acaba

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bendede aynı durum vardı ekran çözünürlülük ile alakalı ben 1024x768 ayarlardım sorun ortadan kalktı ama halen envantere girince hafifte olsa kasma var. Onunda çözümü pc özelliklerini yükseltmek.

Üye
5 HİZMET YILI
Pc Arama Yerine Gel temp yaz ordaki dosyaları sil kasma sorunu azalır
ayn öyle geçebilir azcık hemde pc hızlanmasına yol açar ve diğer oyunlardada işe yarar
Post automatically merged:

arama kısmı na çalıştır yazıp temp %temp% yazıp pc hızlana bilir oyunada çözüm olur herkeze tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
%temp% yaz bilgisayarında arat bide kayıt defterine prefetch ı arat knk prefetch da çok dosya var pc kasıyodur o yüzden bide glary utilites 5 i indir orda güncelleştirmeleri yap ve orda gereksiz dosyaları sil orda birüsürü seçenek var ve sildikten sonra pc benimde çok iyi oldu

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bir üstümdeki arkadaş mesaj kasmak amacıyla atmış ama raporlamayacağım, çok fazla kişiye yasak geldi utanıyorum artık kendimden.

Dostum şimdi önceliklke onun bir çözümü yok çünkü oyunda OG ler saolsun +400 silah getirdiği için çok fazla kasma meydana getirmesi gayet normal çünkü saniyeler içinde herşeyi bir anda yüklüyor. Ayrıca oyunun kendiside sorunlu olduğundan dolayı güçlü bir bilgisayarın olsada yinede aynı hata meydana gelecektir çünkü "Real Inventory" eş zamanlı olarak işlem yapıyorsun. Bu yüzden kasması gayet normal çözümüde çok bir mümkün değil max çözünürlük düşürürsün yada arkadaki uygulamaları kapatabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...